Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-23, 10:56   #2703
wyszokop
Raczkowanie

GG do wyszokop
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
A ja myślę, że jak jedna i druga strona chce to jeszcze wszystko można naprawić i jeszcze może być całkiem dobrze Grunt to poważna rozmowa w przyjaznej atmosferze w cztery oczy
zgadzam sie , tym bardziej ze nie jest Ci obojetny... co do glodoweczki... mi to bardzo pomaga na przeczyszczenie organizmu, chociaz przyznam sie Wam szczerze, ze nie chodzi o samo dietowanie... ogolnie przed swietami czy to wielkanoc czy boze narodzenia robie sobie zawsze taka glodoweczke... moj metabolizm jest i tak rozchwiany... bo przed dukanem stosowalam rozne diety i ogolnie chudlam i tylam na zmiane... dopiero na dukanie udalo mi sie zejsc ponizej 60 kg. z czego jestem dumna... staram sie tego nie zaprzepascic... ale teraz nie moge przejsc na III faze... po porstu po siwtach wroce na druga... wiem ze psychicznie bede do tego gotowa... nie umiem tego wytlumaczyc po proistu to czuje...
bede sie pilnowac zeby waga nie wzrosla mi bardziej ale na swiata musze zawisic dietke... nie wytrzymam tego po prostu wiem... po siwtach wracam do drugiej fazy gotowa na niej byc dluuugo... dopoki nie osiagne tych 52 kg... obecnie dzis bylo 58 po wczorajszym obzarstwoe ale mysle ze po dzisiejszym dniu swobodnie kg spadnie... zobaczymy... na razie pije sobie wode
pozdrawiam i wracam do sprzatania...
ale co jakis czas wpadam i cyztam!
ciesze sie ze Wy macie wiecej sily i trzymacie sie na dietce...