Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miejsce Twojego pierwszego razu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-23, 12:22   #296
Brook
Zakorzenienie

Dot.: Miejsce Twojego pierwszego razu

Cytat:
Napisane przez kochammisie Pokaż wiadomość
No własnie nie było nikogo w domu... jedynie brat na górze łazienka na dole... to był spontan ... :P ale gdybym mogła to wolałabym z mym obecnym TŻ i gdzieś daleko nie w domu... Np w Zakopanym w malym pensjonacie ... mile wspominam chwile z zakopanego więc tak mi sie udzieliło na cofniecie czasu choc to już nie mozliwe...

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Poza tym dodam, że jak poznałam mojego obecnego chlopaka z którym jestem już od ponad roku to nie wiedziałam, że on jest prawiczkiem bo nawet on sam mi się nie przyznał dopiero jakos może po pół roku powiedział, że on zrobil to ze mna pierwszy raz ... I może nie potrzebnie to mówił, bo jakos dziwnie się teraz czuje :/ jakoś tak jakbym go zdradziła... wiem to glupie ale jakoś tak no: wolałabym zrobic to pierwszy raz z nim własnie, ale cóż bład młodości ...
to podziwiam za taka spontanicznosc bo nie chcialabym tego robic na podlodze gdziekolwiek zwlaszcza w lazience

znaczy czy ja dobrze zrozumialam twoj obecny zrobil to z toba 1 raz i nie przyznal sie przed faktem tylko po pol roku?

szkoda ja bym liczyla na szczerosc ze strony partnera

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując