Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodne perfumerie internetowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-23, 14:13   #1719
anka_res
Zakorzenienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez iloneczka1 Pokaż wiadomość
No właśnie, sami sobie winni

Jeszcze druga jedna osoba powinna być jako osłona, też znawca. Trzeba by wyłonić kandydatkę.

Jeśli będzie zmasowany atak, to, rzecz jasna, solidarnie się przyłączę

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Ja od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką perfum zakupionych na iperfumy.pl Wzięłam 50tkę Lolity Lempickiej i nie mam wątpliwości co do oryginalności produktu, bo dobrze znam ten zapach. Trwałość też nie budzi zastrzeżeń, po wykąpaniu dziecka zapach dalej siedział na nadgarstku Tak więc jestem super zadowolona bo dałam tylko 106zł (zastanawia mnie tylko czemu 30ml kosztowało 109zł ale mniejsza o to). Długo się wahałam przed dokonaniem zakupu przez internet, ale po lekturze tego forum podjęłam tą mądrą decyzję i powiem tyle: wszystkie sephory, douglasy i inne ze swoimi kosmicznymi cenami oraz wszystkie przemądrzałe panie z wyżej wymienionego forum mogą się ciągnąć Nigdy więcej nie będę przepłacać za perfumy. Amen.
Byłam dziś w Sephorze, ich ceny to jakieś kpiny. Zaznaczam, że nie porównuję z netem, tylko z perfumeriami na Zachodzie i to wcale nie dyskontowymi, tylko sieciówkami jak Debenhams.

Podsłuchałam gawędę (ok. 12.30 po południu) w tejże, że dziś "super duży utarg, od rana 15 tys". Zdajecie sobie sprawę, że to żałośnie mało (biorąc pod uwagę dzień przed świętami). Ja wiem, że Rzeszów to nie Kraków i tam utargi są odpowiednio wyższe, ale i czynsze też Suma summarum, myślę że rynek internetowy ma znacznie większą wartość i strasznie się z tego cieszę, i niech D. i S. mają jak najmniejsze obroty- to, co oni tam robią z cenami, w moim odczuciu nieznacznie różni się od złodziejstwa

A jak ktoś lubi przepłacać, to jego sprawa, i zaznaczam stanowczo, że nie zaliczam się (niestety) do osób poszukujących "taniochy" i moje osobiste rachunki (kosmetyczne i inne takie) mogłyby niejednego , mniej tolerancyjnego TŻ-a przyprawić o palpitację serducha Niemniej nie lubię być w świetle dziennym i majestacie prawa okradana i dlatego w Sephorze kupować nie będę.

30 ml Ange Le Secret w Debenhams, Castlecourt, Belfast - 33 GBP (135 lub 155 zł, nie pamiętam) - listopad 09
30 ml Ange Le Secret w Sephora, Plaza, Rzeszów- 235 zł - dzisiaj. No comment.
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora