Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-23, 16:54   #152
rehab4181
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ale teraz w ogóle każdy kolor tęczy na choince. mama ubierała.
i mój ogórek wisi bez ogórka nie ma świąt ! (mam taką bombkę, którą kiedyś dostałam od siostry - taki zielony ogórek i ojciec się śmieje, że ogórek musi być..i że mam już pierwszy posag : ogórkową bombkę )

i mam podobny kolor ścian w pokoju tzn. w części pokoju.. bo mam taki dwukolorowy taki własnie róż i biały.
chociaż ten mój róż to miało być bordo, ale luz.

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

racja nie ma żartów.

moja siostra miała problemy z pęcherzem przez 10 lat i okazało się, że ma jakieś zrosty na jajnikach.. a nikt wcześniej jej tak nie badał i przez 10 lat brała tabletki od zapalenia pęcherza a jak szła do lekarza to mówiła, że tabletki nic nie dają i niemożliwe jest żeby to było zapalenie pęcherza, które trwa kilka lat ale lekarze mądrzejsi.

dopiero rok temu poszła prywatnie do lekarza nefrologa i ginekologa.. i zrobila wszystkie badania.. i właśnie okazało się, że to nie jest zapalenie pęcherza.. tylko coś z tymi zrostami na jajnikach. -.-

tylko, że siostra chodziła do toalety co 10-15 minut- dosłownie.

no,ale wyjechała do Holandii i jej wszystko przeszło.

ja mam dwie ściany zielone (trawiasty) i dwie żółte, ale mam zamiar przemalować je na taki jakiś fiolet

ale mnie przestraszyłaś, idę do gina po nowym roku.

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
moulin rouge duluxa A to tylko na 2 ścianach na pozostałych dwóch mam szary A ogórek wymiata
dziękuję

zrobiłam sobie opis graficzny z M&M'sami "dostałeś rózgę?"
nagle starzy znajomi zaczęli się odzywać i pytać jak takie coś fajnego zrobić

http://www.gadu-gadu.pl/lecawkulki/

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora