Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytanie do wizażystek :) wygląd mężczyzny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-24, 11:43   #6
cerveza
Zakorzenienie

Dot.: Pytanie do wizażystek :) wygląd mężczyzny

Mnie starcza jak partner się goli (nienawidzę zarostu, na widok wąsów u innych mam odruch wymiotny, na widok tygodniowego zarostu mam również odruch wymiotny) - gładka twarz to podstawa. Do tego regularne strzyżenie włosów ( na widok zarośniętych facetów mam odruch wymiotny, jeśli te włosy są niedomyte, również zbiera mi się na wymioty). I dobrze by było, aby dbał o sylwetkę (nie muszę chyba mówić, na co mi się zbiera, jak widzę wystający bęben u faceta )
I to wszystko. O myciu się i prasowaniu ciuchów chyba nie trzeba wspominać, bo to oczywista oczywistość. Wolę wersję pachnącego niż u****go smarem
Nic więcej taki facet chyba nie zrobi, może ewentualnie przebierać w ubraniach. Przecież się nie będzie malował czy chodził na solarium, bo to już jest moim zdaniem oznaka zniewieścienia.

Co bym zmieniła w moim? Nic bym nie chciała zmieniać, ew. mogę mu zasugerować, żeby trochę mięśni nabrał, ale do od niego zależy czy będzie chciał.
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując