Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię to co mi zostało, m.in. Mac, Revlon, NYX, Smashbox, Avon, Oriflame i wiele innych...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-24, 12:43   #23
cashmeree
Zakorzenienie

Przekupka: 128 pkt / 100% pozyt.
GG do cashmeree
Dot.: to co mi zostało, m.in. Mac, Revlon, NYX, Smashbox, Avon, Oriflame i wiele inny

Dziewczyny jestem w tej chwili "na wyjeździe" i niewiedzieć czemu tu nie działa mi KWC więc tym którym nie odpowiem dzis odpowiem napewno max w sobotę

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandra188 Pokaż wiadomość
wlasnie zerknelam na Twoj wateczek i zauwazylam ze zrobilas mala dokladke a wiec chcialabym skromnie zapytac czy nie znalazlabys u mnie czegos za :

Nyx, Mosaic Powder highlighter, mozaika rozświetlająca,
Revlon, Custom Creations Foundation SPF 15 odcień 020light minimalne zużycie
* Nivea Hair Care, Flexible Curls (Balsam podkręcający loki)
* Avon, Advance Techniques Daily Results, 2-in-1 Healthy Shine Shampoo & Conditioner (Nabłyszczający szampon z odżywką do każdego rodzaju włosów)

jestem w stanie poszukac po za watkiem Co o tym myslisz ?

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

po za watkiem mam jeszcze gabeczki do nakladania podkladu
porozmawiamy jak wrócę do domku
Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
kochana czekoladowanilia juz stargowana, ale moze znajdziesz cos za żele YR lotos i orchidea oraz mozaikę NYX?
nieststy tylko te cienie ale to się nie opłaca

Cytat:
Napisane przez SoEasy Pokaż wiadomość
znaczy się tak, na tych cyferkach 88 nie ma chyba 9 tych cekinków, a ten napis SALT jest nawet ok, ale z literki A zeszło trochę tego srebrnego, a literka T, minimalnie podwinął się jej róg i ogólnie trochę ma takie 'zakulkowienia' ale to nie jest problemem bo łatwo to mozna usunac. Wiec jesli jestes jeszcze zainteresowana to za ta bluzke mozesz wysłać mi jakieś kosmetyki, głownie chodzi mi o cienie, szminki, tusze itp, ogólnie kosmetyki do makijażu a co i ile mi tego wyslesz to już zależałoby od CIiebie
odpisałam u ciebie

Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość
hej, cos u mnie za zele yves rocher?
pozdrawiam!
niestety nic

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
czy cos u mnie
powinnam znaleźć ale potrzebuje KWC więc odpowiem w domku
cashmeree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując