Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia XIX - Królestwo Miłości
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-24, 12:23   #3162
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha
Dot.: Michaelowa Nibylandia XIX - Królestwo Miłości

Cytat:
Napisane przez ushia Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy ktosmnie jeszcze pamieta, ale ja Was tak, nawet jeżeli nie zagladam.
Najlepszego Kochane!
Niech Mike będzie z Wami!
Jasne, że pamiętamy Buziaki gorące. Zdrowych, wesołych Wszystkiego co najlepsze i trochę tego co Majkelowe
Cytat:
Napisane przez historjon Pokaż wiadomość
Ja maluje oczy ale cos mi wybitnie nie idzie to dzisiaj ojciec spojrzal na moja tunke i mowi a ty co na koncert Jacksona jedziesz?

Cytat:
Napisane przez Milla2408 Pokaż wiadomość
Słucham Majka i ciotka do mnie- TY TE ŚWIĘTA SPĘDZASZ Z RODZINA CZY JACKSONEM?
No nastepna
I jak tu odpowiedziec, żeby nikogo nie urazić
Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
wpadłam tylko z zyczeniami i lecę dalej, spróbuję się pozniej jakoś dopchac na kompa

a więc życzę Wam moje kochane Nibylandki, aby zawsze radość gościła na Waszych ślicznych twarzach i serduszku, abyście pamiętały zawsze, że życie jest cudem, który należy szanować i żyjcie tak, jakby każdy dzień miałby być tym ostatnim, żeby otaczały Was zawsze Anioły, które chronić Was będą od złego, żebyście zawsze odważnie szli przez życie, a jeśli przyjdzie Wam czasem zapłakać, niech będą to łzy szczęścia. Miejcie odwagę wykrzyczeć światu, gdy wam źle, a gdy czujecie się szczęśliwe zatańczcie na boso w letnim deszczu. Przecież po burzy zawsze wychodzi słonko A przede wszystkim życzę wam zdrowia i miłości, już dzisiaj w nocy przyjdzie na świat dziecię, które ofiarowane zostało nam w imię Miłości Kochajcie ludzi i uśmiechnijcie się do nich, a świat również uśmiechnie się do Was - Tego Wam życzę z całego mojego małego serduszka

"Szatan boi się ludzi wesołych"

A poniżej mój mały prezent dla Was.. 25.12 jak już złożycie hołd MJ, to prosze was żebyście włączyły utwór "Human Nature" i zaśpiewały jedną zwrotkę i refren do poniższego tekstu, który wczoraj wyśniłam

Human Nature

Jestem jak
Bijące serce
Co w swoim rytmie pragnie żyć
Bo z Wami dzień
zmienia się w sen
I słodko biegnie czas

Więc zabierzcie mnie
I pójdźmy razem
Do miejsca, gdzie nie znajdą nas
Będziemy tam
szcześliwie żyć