Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peeling migdałowy i inne peelingi kwasowe - wymiana doświadczeń
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-24, 14:31   #4080
zalamana89
Przyczajenie

Dot.: Peeling migdałowy i inne peelingi kwasowe - wymiana doświadczeń. ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez thefit Pokaż wiadomość
A ile powinno się zrobić peelingow kwasowych, zeby zniknely drobne blizenki po tradziku? Wystarczy 8-10? I ktory kwas bedzie do tego lepszy l-mlekowy, czy migdalowy? I Ile zamowic tego kwasu, zeby starczylo na 10 zastosowan (bede uzywala stezen 30-50)? Ostatnio przeczytalam chyba pol tego watku, a dopiero teraz do mnie doszlo, ze nic do mnie nie doszlo Chyba, ze to przez swieta tak...
ja Ci powiem, że jestem po 10 peelingach i widać znaczną poprawę chociaż te pierwsze w ogóle nie robiły dosłownie nic z moją cerą.. tylko ja mam skórę nosorożca i raz w tygodniu robię killera mieszając salicyla z migdałem - takie połączenie służy mi najbardziej skóra schodzi mi płatami dosłownie ale takich porów wygładzonych to ja nigdy nie miałam nie używałam kwasu mlekowego, więc na jego temat się nie wypowiem ale salicyl z połączeniu z migdałem naprawdę potrafi zdziałać cuda myśle, że na początek powinnaś zamówić mniejsze opakowanie- jesli chodzi o migdała, żeby najpierw przekonać się, czy będzie Ci służył, bo nie ma sensu większego, bo może że nie będzie Ci służył

Edytowane przez zalamana89
Czas edycji: 2009-12-25 o 00:52
zalamana89 jest offline Zgłoś do moderatora