Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymianka od xs, h&m orsay ichi river island and more
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-24, 23:13   #1
ramiona
Zadomowienie

Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.

Wymianka od xs, h&m orsay ichi river island and more

Wątek przeniesiony! Tu panował za duży chaos, Nowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post16710595

Zakochałam się w tym dziale, gdyż mam wylewająca się szafę i ciągły głód nowych rzeczy;]

Mój skromny regulamin:

1.Preferuję większe wymianki.

2.Mogę czasem przeoczyć wpis lub zapomnieć przez natłok wpisów i odpowiedzi, więc proszę się nie obrażać tylko przypominać, przypominać, przypominać;]

3.Wymianka dochodzi do skutku z pierwszą wizażanką z która się dogadam;]

4.Nie robię zdjęć na sobie! tylko gdy osoba jest zdecydowana.

5.Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek, z podobną wysyłamy jednocześnie.

6.Paczki wysyłam przeważnie w poniedziałek.

7.Paczki przesyłam listem poleconym priorytetowym

8.Piorę ciuszki przed wysyłką, chyba, że będzie uzgodnione inaczej. Nie prasuję, gdyż i tak się wygniotą

Ciuszki często mam nowe, nigdy nie noszone, czasami ubrane raz lub przymierzone a czasami najzwyklej używane, jeżeli jednak posiadają jakieś wady będę starała się je opisywać.
Noszę rozmiar S- czyli gamę rzeczy od xs do m , od 32 do 38, toteż ciuszki posiadam pasujące na takie typy osób- czasami większe lecz układające się dobrze na małej osóbce, będę podawała rozmiarówkę, wymiary bez naciagania;]

Przedmioty wymienione, zarezerwowane,będę zaznaczać na czerwono lub usuwać ( z czasem).

Dokładka różowy

Gotowe do wymiany zielony;]

Moja wish lista:

Wiadomo jestem tylko kobietą więc w różnych przypadkach mogę ulec;p
Jednak pragnę:

-czarny długi zapinany sweter/kardigan
-balerinki czarne!!!!!
-wszelkiego rodzaju panterki
-ćwieki
-tuniki, najlepiej na długi rękaw,
-swetry długie, jak i kardigany
-ciuszki z kokardkami i guziczkami
-dodatki!

-rurki- ciemne i jeansowe odcienie - Ogromnie chętnie z zamkami przy nogawce!

Zestaw 1
1.Koszula żorżeta w kratkę- szaro-czarno- biała- wiązana na mała kokardkę przy szyi, obłędna- ciężko mi jest się z nią rozstać;] sz.43cm, dł 57cm. Stan bardzo dobry, założona 1 raz na godzinę! NIE MA!

2.Asymetryczny pomarańczowy cardigan w paski River Island, śliczne guziczki, rozmiar 36, sz. 38cm, dł 55. Stan bardzo dobry- założona 1 raz.
3.Pomarańczowy cardigan Oasis, 12/38, sz. 42cm, dł 55cm, stan dobry- noszona.
4.Cardigan pudrowo różowy one love rozmiar S, lecz bardziej xs, sz. 34cm, dł58cm, cudny! Stan idealny- nigdy nie noszony- trzymany w szafie- łatwo nie oddam;] NIE MA
5.Sweterek Kappahl czarno- biały, r.xs, sz. 40cm, dł. 56cm, stan dobry-używany.
6.Topshop czerwona w typie kopertowym, na dole ma mini falbankę, rozmiar 16/44 czyli duża, jednak noszona jako luźna, sz. 43c,. dł64cm, stan bardzo dobry- założona raz może dwa.
7.Fuksja bluzeczka H&M z marszczeniem przy dekolcie, r. S, sz. 38cm, dł 53cm- stan dobry
8.Orsay sukienka tunika w ciekawym stylu, z ozdobami- błyszcząca. R. S. sz.42cm, dł 82cm- stan bardzo dobry- założona tylko raz- jednak mankamentem jest to iż ozdoby samoistnie odpadają, jednak jest to nie widoczne, pomimo wszystko była droga, więc liczę na ciekawą wymianę.
9.Fishbone koszulka z nadrukiem, r.xs, sz.39cm, dł 55cm- stan bardzo dobry- nie noszona
10.WalG- bombka w paseczki z ciekawym dekoltem, stan idealny- nigdy nie noszona- za coś mega jedynie. RM- lecz mała jest, sz. 32cm, dł.65cm.

Zapraszam wizażanki do mojej szafy;]

Nowy Wątek!!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post16710595

Edytowane przez ramiona
Czas edycji: 2010-01-25 o 21:06
ramiona jest offline Zgłoś do moderatora