Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kozaki EMU - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-25, 04:59   #2964
meg27
Raczkowanie

Dot.: Kozaki EMU nadal modne?

Do gazelii
odrazu widać po futerku że to podóbka, gdyż też się raz nabrałam na allegro, i te futerko to jest na podszewce przyklejone do skóry- spróbuj sobie nim poruszyć to poczujesz ze szeleści i jest oddzielnie jakby podszewka, a gdyby był to orginał to by bylo /futerko/ zespojone ze skórą bo jest wtedy jakby z jednego kawałka- owca nie jest golona tyko skóra już z futrem jest garbowana i dalej przerabiana w uggach i stringerach, a w podrobkach to dają sztuczne futerko i jeszcze się nawet błyszczy a naturalne jest bardziej matowe i grubsze włoski, w podróbach podeszwa jest tez sztywna. A poza tym cena tez znacznikiem jest.
a co myslicie o tych emu stingerach?

http://www.allegro.pl/item862174046_..._lo_38_39.html

---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ----------

Z emu to ostatnio się przeżuciłam na emu stingery gdyż futerko się w nich tak nie ubija jak w emu bronte- mam jedne stingery od roku to wogole sa jak nowe jedynie na wkladce futro się ubiło, a ostatnio też kupiłam sobie fajne emu stinger i chodze w nich nawet po mokrej chlapie i sie wogole nie zmoczyly nie przemokly, super butki a jak w nich cieplo.....
mam tez 1 pare ugg ale za duze o rozmiar bo kupilam jako uzywane na allegro.

---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:49 ----------

Jak ktoś nie wie jak wygladaja orginal to zamieszczam moje futerko w moich uggach- te widac ze jest matowe geste jakby afro takie troche się kręcące

Edytowane przez meg27
Czas edycji: 2009-12-25 o 05:00
meg27 jest offline Zgłoś do moderatora