Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-25, 04:45   #1182
poszyjewchmurach
Raczkowanie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
A teraz? Nic... Mam wrazenie, ze jestesmy sobie obcy. Jutro sie z nim spotkam i pogadam ( o ile bede w stanie). A jak bedzie to samo co dzis to nie chce go wiecej widziec.
W ogole wkurzylam sie, bo dostalam tak smierdzace perfumy od TZ na gwiazdke ze szok. Ja rozumiem, ze byly drogie i TZ chcial sie wykosztowac, tylko czemu kupil wlasnie je? Czemu? I to cale 100 ml wody PERFUMOWANEJ. Super. Nigdy nie wachalam gorszych perfum. Glowe daje. Czy on nie ma wechu? Dla niego sa piekne i pachna... kwiaciarnia...
Moze chce ktos kupic 100ml Kenzo Jungle Elephant? Ratujcie mnie

Aaaa i pokazal mi na dodatek perfumy ktore kupil swojej siostrze... Paco Rabbane Black XS. Marze od nich od dwoch lat... A ja dostalam te smierduchy... Boze, ryczec mi sie chce... Wiem, ze jestem glupia, ale moj TZ ma zupelnie inny gust niz ja. WE WSZYSTKIM. Od przyszlego roku zarzadzam, ze nie kupujemy sobie prezentow.
Kenzo Jungle Elephant.? o matko,one są najgorsze na świecie...
ale ja też tak mam,całkiem inny gust.

a tak btw.to moge sie do Was przylaczyc.?;D jestem okropna zazdrosnica,ale akceptuje wszystkie podpunkty dekalogu.^^ oprocz ostatniego,bo tego ostatniego nigdy od niego nie usłyszałam. ale on już taki jest.

jest:56kg
ma być:52kg

damy radę.!^^

poszyjewchmurach jest offline Zgłoś do moderatora