2009-12-25, 13:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez BeaS
Wow, szybko. Jak w Simsach. 
|

Cytat:
Napisane przez BeaS
Myślisz, że nie ma na świecie dziewczyn, które zrobiłyby coś takiego na poważnie?
Piątka. Wczoraj zapowiedziałam mamie, że chce nauczyć się gotować i jak następnym razem będzie robiła rybę po grecku to robię z nią.
 weeeź przestań. Nie robię niczego szczególnego, tylko walczę o swoje prawa, o to, co mi się należy. Przyznam, że jestem odważna (co nie znaczy szalona, w sensie zwariowana  )
Miałam kiedys K300 (w sumie prawie to samo ) i pamiętam, że po jakimś czasie denerwował mnie joystick. Ale za to bateria była bardzo wytrzymała. Po 2 latach użytkowania potrafiła wytrzymać ponad tydzień.
I jak się ćwiczyło? Długo trenowałaś? 
Ja mam skakankę, gazelle freestyle i twister. Dziś zaczynam ćwiczyć. Tak jak wcześniej. Obiecuję.
------------
Dziewczyny (może to do Ali będzie, bo to nasza anglistka  ) czym różni się 'I swear' od 'I promise' ?  Tak mi na myśl przyszło, bo cały czas filmy oglądam. Znowu się osłuchałam z językiem, jeee. 
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------
A, miałam Wam powiedzieć, że film 'Brzydka prawda' jest fajny. 
A teraz będę oglądać 'Obsesję' 
Miłego dnia, Żarłoki. 
|
Myślę, że znalazłyby się, ale to żałosne..
Czyli za rok? 
Pół godziny. Nie chciałam przesadzać, dziś 20min., ale później jeszcze wskoczę. Fajny sprzęt, można podczas ćwiczenia oglądać film/czytać. 
Ja co prawda nie Ala, ale chyba wiem. Swear to przysięgać, a promise obiecywać.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."
Studentka 
|
|
|