Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PREZENTY na ROCZNICE, URODZINY, IMIENINY - pomysły
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-09, 08:10   #259
nikki999
Zakorzenienie

Dot.: Rocznica-potrzebuje prezencik :)

Cześć
ja na różne okazje,nawet niekiedy bez robiłam dla mojego TŻ coś,

na dzień chłopaka dostał kartkę ze złożonego brystolu [taką troszke dużą ] na przedzie był napis po angielsku w środku dwa wiersze jeden po jednej stronie drugi po drugiej, acha to wszystko na wzór "anonimu" czyli każda literka w wyrazie inna wycięta z gazety i przyklejona a z tyłu już długopisem nie wiersowe kilka słów i podpis zajęło mi to jakieś 4 wieczory w tym jeden samo wycinanie literek z gazet ...

bez okazji dostał ode mnie "bransoletke" w cudzysłowiu oczywiście bo nie miał jej nosić na rece, tak jak się robi bransoletki przyjaźni czy szczęścia z muliny, to była niebieska a na środku napis KOCHAM CIE i dwa serduszka po bokach [był zachwycony, nie wieżył, że sama ją zrobiłam ]

bez okazji też zrobiłam dla niego kręciołka z papieru sztuką origami, ale to było tak o, raczej nie nadaje się na rocznicę

kiedyś upiekłam mu ciacho, piernik tak asmo on ja i ja uwielbiamy to ciasto

hmmm co jeszcze...troszkę tego było ale nie pamiętam w tej chwili...
mnie ograniczał czas, ale miałam w planach zrobić dla niego scrapa, album zwłasnoręcznie ozdabianymi fotkami, komentarzami itp. nie wiem czy macie dużo wspólnych fotek, w sumie przez rok aż tak dużo się pewnie nie fotografowaliście [chociaż nie wiem, my byliśmy nad morzem i troszkę się fotek uzbierało]

możesz mu zrobić na szydełku[jeżeli potrafisz] coś w tym stylu:
http://www.cafeart.pl/index.php?opti...208&Itemid=129
to zależy od chłopaka, ale mam nadzieję, że spodobałoby mu się i nosiłby ją cały czas myśląc o Tobie

nie wiem czy się przydałam, ale strałam się
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując