Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-25, 22:36   #2103
Claris
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Elizka pisz kto to

To ja Wam napiszę, jak wyglądała moja wigilia. Cały wieczór przeryczałam w poduszkę z bólu i z tego, że wszyscy teraz łamią się opłatkiem, a ja leżę sama w swoim pokoju. Tak mnie brzuch bolał przez @, że nie byłam w stanie wstać z łóżka, a moja rodzinka pojechała do babci (oprócz ojca, który w pokoju obok oglądał TV). Tż nie złożył mi nawet przez telefon życzeń, więc zawiódł mnie na całej linii, jest mi strasznie przykro z tego powodu.
kochana

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
haha zapomniałam opowiedzieć Wam o najważniejszym....
Napisałam wczoraj smsa z życzeniami do przyszłych teściów że:
"Wesołych Świąt.....blablabla.....życzy kandydatka na Synową"

na co tata TŻta oddzwonił i takim ciepłym śmiechem zaczynając powiedział....:
"Elu...Ja Cię już uważam za swoją Synową... a nie tylko kandydatkę.... co ja poradzę że sobie tak późno wybraliście tą datę ślubu.... życzę nam żeby te półtora roku szybko minęło" i jeeeej
bardzo miło mi się zrobiło i w ogóle kocham tych ludzi....!!!
teściów to ja będę mieć super!
Ale fajnie, naprawde

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
NAJFAJNIEJSZA ??!! na pewno tak
Ooooo super by było, ale dziewczynki ją wymieniały

Kurde nadrabiałam właśnie produkcję z całego dnia i myślałam, że pod koniec już się dowiem, która to, a tu nic Ale adrenalinkę miałam nie powiem

TŻ poszedł do mojego brata grać na kompie w call of duty to Was nadrobiłam. Spędziłam dzis bardzo pozytywny dzień z tżtem od rana, potem z rodzicami i bratem i tżtem pojechaliśmy do jego rodzinnego domu w odwiedziny. Za namową tżta wzięłam swój flet i kolendowaliśmy wszyscy - ja grałam na flecie, teściowa na skrzypcach, a reszta śpiewała kolędy, całkiem sympatycznie to wyszło
No i pod choinką teściów czekał na mnie prezent srebrne kolczyki z perłami na końcach z Apartu i cieplutkie rękawiczki z h&m, jestem bardzo zadowolona, bo się nie spodziewałam żadnego prezentu, a tu jeszcze taki wypasiony

Kurde no ta zaręczona mogłaby już się ujawnić, czemu tylko Elizka wie, a my nie noooooooo

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Idę na pocztę pooglądać fotki no i widzę, że u Ins źle się dzieje
Claris jest offline Zgłoś do moderatora