Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-26, 18:53   #2606
Shpilcia
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Obiad u rodziców TŻa, potem jedziemy do jego dziadków, a wieczorem impreza z przyjaciółmi.
a więc bedzie wspaniały dzień
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Też fajne prezenty i jak widać, święta spędzasz "po Bożemu" - tzn. w rodzinnej atmosferze i z pełnym brzuchem

Staram się trzymać na uwięzi swoją łakomą naturę, bo zdarzało mi się w poprzednich latach przytyć na Nowy Rok nawet 3 kilo przez świąteczne obżarstwo
A jak jest u Was?
Tak Święta zawsze z rodziną przyjaciółmi, toną jedzenia i alkoholu w końcu to jedyne takie święta w roku

ja tam jem co popadnie, TŻ nawet stwierdził że jestem jak odkurzacz, wczoraj rano pierwsze co to z łóżka wyciągłam ręką aby sięgnąć po grześka ale mam jeszcze @ więc jestem usprawiedliwiona, a od nowego roku znówi de na aerobik wiec się nie przejmuję, od ok. pół roku waga mi stoi w miejscu
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie, nie znudził mi się. Zauwazyłam tylko, ze jak się nie widzimy to jest mi wszytsko obojetne, a jak jestem z nim to jestem najszczęśliwsza pod słońcem. Nie wiem czemu taks ię dzieje

Co roku święta i koniec roku mają na mnie zły wpływ ...
Może po Nowym Roku mi się odmieni
Hosenka może jesteś takim zimnym typem po prostu, mam nadzieję, że zacznie Ci mocniej bić serduszko nawet na odległość szczęście daje drugi człowiek
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja właśnie siedzę z maseczkami na twarzy, potem prysznic i robienie się na bóstwo przed dzisiejszymi spotkaniami rodzinno-imprezowymi.
Przy okazji mam sporo zużyć:
1. szampon żurawinowy Barwa
2. krem nawilżający AA Help
3. pasta wybielająca Blend a Med
4. peeling brzoskwiniowy Joanna
5. dezodorant Nivea
6. serum oliwkowe Verona (niewydajne jak nie wiem )
Ano mówiłam musiałam się nim nieźle obsmarowywać gratki zużyć
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dołączam dziewczyny do waszego wątku mam tyle zgromadzonych kosmetyków a tu jeszcze pod choinką znalazło sie kilka zestawów wiec odwyk w miesiącu styczniu od zakupów nie wiem jak to przeżyje bo juz miałam kilka zaplanowanych pozycji
Witamy
Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Przyszlam zyczyc Wam Wesolych Swiat i w ogole wszystkiego co najlepsze I bede tu do Was zagaldac czasem, bo bardzo u Was milo

Ja pod choinka znalazlam z komsetykow puder mineralny z pedzlem z sephory. Od TZ zupelnie nie trafione Kenzo Jungle Elephant 100 ml Na drugi dzien powiedzialam mu ze to nie moj zapach zbytnio. I jak pokazal mi jakie perfumy kupil siostrze to myslalam, ze sie rozplacze... Kupil jeje Black XS, te o ktorych marzylam i ktore mu kilka razy pokazywalam... No ale trudno. Tz na mnie obrazony ( wiem, nie powinnam mu nic mowic...) jego mama tez oburzona, ze jak moglam mu powiedziec, ze mi sie nie podobaja... Ah tam, co za swieta...
Helo ,dziękujemy za życzenia i nawzajem
nie wiem czemu się na Ciebie poobrażali, to Ty masz tu racje. Nie słuchał Cię lub nie zapamiętał co lubisz. Jak ma jeszcze paragon to weź od niego i wymień bo szkoda żeby tak leżał flakonik tylko dlatego abyś nie sprawiła mu przykrości

A ja już po obiadku i kawce u babci, teraz idę do kumpeli na urodziny na troszkę a potem do przyszłego szwagra na balangę jak ja lubię Święta
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora