2009-12-26, 18:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
Obiad u rodziców TŻa, potem jedziemy do jego dziadków, a wieczorem impreza z przyjaciółmi. 
|
a więc bedzie wspaniały dzień 
Cytat:
Napisane przez ganimedea
Też fajne prezenty i jak widać, święta spędzasz "po Bożemu" - tzn. w rodzinnej atmosferze i z pełnym brzuchem
Staram się trzymać na uwięzi swoją łakomą naturę, bo zdarzało mi się w poprzednich latach przytyć na Nowy Rok nawet 3 kilo  przez świąteczne obżarstwo 
A jak jest u Was? 
|
Tak Święta zawsze z rodziną przyjaciółmi, toną jedzenia i alkoholu w końcu to jedyne takie święta w roku
ja tam jem co popadnie, TŻ nawet stwierdził że jestem jak odkurzacz, wczoraj rano pierwsze co to z łóżka wyciągłam ręką aby sięgnąć po grześka ale mam jeszcze @ więc jestem usprawiedliwiona, a od nowego roku znówi de na aerobik wiec się nie przejmuję, od ok. pół roku waga mi stoi w miejscu
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Nie, nie znudził mi się. Zauwazyłam tylko, ze jak się nie widzimy to jest mi wszytsko obojetne, a jak jestem z nim to jestem najszczęśliwsza pod słońcem. Nie wiem czemu taks ię dzieje
Co roku święta i koniec roku mają na mnie zły wpływ ...
Może po Nowym Roku mi się odmieni
|
Hosenka może jesteś takim zimnym typem po prostu, mam nadzieję, że zacznie Ci mocniej bić serduszko nawet na odległość szczęście daje drugi człowiek
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
Ja właśnie siedzę z maseczkami na twarzy, potem prysznic i robienie się na bóstwo przed dzisiejszymi spotkaniami rodzinno-imprezowymi.
Przy okazji mam sporo zużyć:
1. szampon żurawinowy Barwa
2. krem nawilżający AA Help
3. pasta wybielająca Blend a Med
4. peeling brzoskwiniowy Joanna
5. dezodorant Nivea
6. serum oliwkowe Verona ( niewydajne jak nie wiem  )
|
Ano mówiłam musiałam się nim nieźle obsmarowywać gratki zużyć
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa
Dołączam dziewczyny do waszego wątku mam tyle zgromadzonych kosmetyków a tu jeszcze pod choinką znalazło sie kilka zestawów wiec odwyk w miesiącu styczniu od zakupów nie wiem jak to przeżyje bo juz miałam kilka zaplanowanych pozycji 
|
Witamy 
Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6
Przyszlam zyczyc Wam Wesolych Swiat i w ogole wszystkiego co najlepsze  I bede tu do Was zagaldac czasem, bo bardzo u Was milo
Ja pod choinka znalazlam z komsetykow puder mineralny z pedzlem z sephory. Od TZ zupelnie nie trafione Kenzo Jungle Elephant 100 ml  Na drugi dzien powiedzialam mu ze to nie moj zapach zbytnio. I jak pokazal mi jakie perfumy kupil siostrze to myslalam, ze sie rozplacze... Kupil jeje Black XS, te o ktorych marzylam i ktore mu kilka razy pokazywalam... No ale trudno. Tz na mnie obrazony ( wiem, nie powinnam mu nic mowic...) jego mama tez oburzona, ze jak moglam mu powiedziec, ze mi sie nie podobaja... Ah tam, co za swieta... 
|
Helo ,dziękujemy za życzenia i nawzajem 
nie wiem czemu się na Ciebie poobrażali, to Ty masz tu racje. Nie słuchał Cię lub nie zapamiętał co lubisz. Jak ma jeszcze paragon to weź od niego i wymień bo szkoda żeby tak leżał flakonik tylko dlatego abyś nie sprawiła mu przykrości 
A ja już po obiadku i kawce u babci, teraz idę do kumpeli na urodziny na troszkę a potem do przyszłego szwagra na balangę jak ja lubię Święta
|
|
|