Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Guerlain AA Pamplelune, Bourjois, Dior, Lauder, S.Hansen, Avon YR biżuteria
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-26, 20:02   #4
MAGDA1704
Zakorzenienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
GG do MAGDA1704
Dot.: Guerlain AA Pamplelune, Bourjois, Dior, Lauder, S.Hansen, Avon YR biżuteria

ZAPRASZAM DO WYMIANY

wymienione

1. Bourjois clin d'oeil excentric EdT 75ML leciutki ubytek ja na zdjęciu nie będe wybredna oddam np:za czekoladowy puder bourjoisleci do cashmeree

2. Yves Rocher Ode l'amour 15ml EdT brak ok.2ml leci do cashmeree

3.Yves Rocher Ode la vie 15 EdT pozostało ok.4ml leci do cashmeree

4.próbki Naf Naf une touche de naf naf (było 5szt.zostaje 3szt.)
. (z tego 1szt.leci do princeski87, 1szt. leci do cashmeree

Makijaż:

5.puder mineralny brązujujący sypki GOSH (pure mineral powder) odcień 14 warm tan 10g używany zużycie około 15-20% kupiłam go w lecie i w sumie mało używałam leci do cashmeree

6.puder rozswietlający sypki Estee Lauder So Ingenious (multi-dimension loose powder) odcień light medium 3g leci do cashmeree

7.puder Dior Two-way-cake 3-1 puderniczka zawiera trzy odcienie pudru 15gx 3 raczej nie jest orginalny kolezanka przywiozła mi go z Angliil eci do cashmeree

8. paletka cieni DIOR 5 couleurs palette fards a paupiers 6g odcienie beżu wszystkie perłowe jak wyżej kupione w UK- uwaga nie jest orginalny prosiłam dziewczyny w wątku kosmetycznym żeby stwierdziły i jednogłośnie twierdzą że to podróba-oddam za drobiazg (leci do kasiarzemyk84)

9. paletka Estee Lauder zawiera trzy cienie do oczu oraz cztery błyszczyki -nieużywana ale posiada zadrapania- brakuje z tyłu naklejki oddam za drobiazg leci do kasiarzemyk84

10.róż do policzków Yves Rocher Yria (podwójny róż) kolor 360 mat oddam za drobiazg ze wzgledu na uszkodzone opakowania tzn .puderniczka z odcieniem 360 nie domyka sie i na ślad po przypaleniu na wierzchu leci do stokrotka170

11. Yves Rocher luminelle puder kompaktowy matujacy odcień porcelaine znikomy ubytek- używany jedynie pedzlem 11g leci do stokrotka170
pielęgnacja:

12.mleczko Sephora pacific curacao 150ml pozostało połowa (leci do gothic_daisy)

13. kulki do kąpieli 10sztuk --. lecą do princeski87( było 16 - 6 sztuk leci do kasiarzemyk84)

14. miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml leci do princeski87

15.miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml wanilia&olejek migdałowy leci do princeski 87

16.miniaturka balsamu luksja melon 8ml leci do princeski87

17. miniaturka zelu pod prysznic dove 10ml leci do princeski87

18. miniaturka odżywki pantene pro-v program odbudowy 10ml leci do princeski87

19.lakier do paznokci Sally Hansen diamond strenght no chip kolor soiree 2 razy malowałam nim paznokcie (czerwony) 13,3ml leci do princeski87

20. podłużny z kryształkami (brakuje dwóch kryształków, stan bdb regulowany leci do cashmeree
21.puder brązujacy w kamieniu LANCASTER (mediterranean bronze) odcień 01 light tan -10g-nowy posiada kartonik -->uwaga puder jest zadrapany paznokciem
22.rajstopy w spray sally hansen nowe w foli
23.lakier do paznokci Avon blue flare 12ml nieuzywany z kartonikiem-był testowany

24.lakier do paznokci Avon polished pink 8ml nieuzywany z kartonikiem-był testowany
25.kuferek na biżuterie czerwony wraz z workiem przeciwkurzowym, nowy nieuzywany

26.biustonosz Atlantic 75B -push-up obecna kolekcja wymienie za coś extra
27.czarna (poczwórna)na gumce z kokardka raz użyta stan bdb
28.paletka cieni do oczu w odcieniach fioletu (3 razy fiolet + biały cień)-nieużywany ale opakowanie jest porysowane

29. JOKO mozaika pudrowa -puder nieużywany (kawałeczek jest ukruszony)-jest to wkład; puder nadaje sie do jasnej lub normalnej cery-jest świeży i ma śliczny zapach
30.lakier do paznokci pierre rene kolor 75 (pudrowy róż)raz użyty
31.lakier do paznokci my secret kolor 108 jasny róz ze złotymi drobinkami na paznokciach jest bardziej transparenty raz użyty
32. błyszczyk Joanna kokosowy z witamina B nowy

Edytowane przez MAGDA1704
Czas edycji: 2010-01-23 o 15:39
MAGDA1704 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując