Paulina

zszokowalo mnie to co napisalas!! mi sie czasem tez zdarzalo ze sie przyczepili do torebki i kazali mi ja upychac do bagazu podrecznego i dlatego sobie myslalam ze nastepnym razem wydrukuje sobie ze strony regulamin ze mam prawo miec damska torebke ze soba

ale zawsze i tak o tym zapominalam.. no ale teraz po tym co napisalas chyba jednak sobie bede to drukowac!!
Renege - gratuluje

wiem jaka to radocha, choc my sie starac nie musielismy.. jak pomyslelismy ze moznaby juz zaczac robic, to okazalo sie ze juz 2 tygodnie w ciazy bylam

no a teraz za 5 dni mam termin, mam nadzieje ze urodze szybciej albo wlasnie 22 zeby nie czekac dluzej bo juz chce zobaczyc tego mojego malego ludzika

a powiazujac ze soba male dziecko + lotnisko - na niemowlaka nie przysluguje zaden bagaz. Dopiero od 2 lat bodajze dziecko jest z bagazem. Nie sadzicie ze to troche glupie?! ja wiem ze dzieciece ubranka sa malutkie.. ale na wyjazd potrzeba zabrac dla takiego dziecka 2 razy wiercej ubran niz dla siebie. no i wszystkie kremiki, oliwki, pudry do tylka, pieluchy, mleka i takie tam.. Probowalam wymyslic na jakiej podstawie wywnioskowali ze dla niemowlaka nie potrzeba bagazu i ni cholery nie moge do tego dojsc. Uznali ze skoro dziecko MUSI to miec to jak mi sie nie zmiesci w moja torbe to sobie kupie wszystko nowe na miejscu w ktore lece, czy jak?!
uh, sie rozpisalam ale ciagle mnie to jakos irytuje

i nie tylko dlatego ze ta sytuacja mnie za chwile bedzie dotyczyc a ogolnie irytowalo mnie to juz od dawna
Pozdrawiam serdecznie