Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub bez wesela?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-27, 16:49   #162
ptysza
Zadomowienie

Dot.: Ślub bez wesela?

dziewczyny przyłączam się i ja do was kochane

zaręczeni jesteśmy już od roku, ale ja jeszcze studiuję dziennie, pracy szukam i kiepsko z kasą więc jeszcze nic nie mamy zaplanowane.
bo w sumie o kase chodzi, moi rodzice nie mają, musiałabym sama zapracować na te tysiące, co to mi przepiją w 2 dni,

no i tak zastanawiamy się nad samym obiadem, ale moj tz cos nie moze sobie tego wyobrazić, bo i rodzice i chrzestny czekaja na wesele

no ale powiedzcie same, mam robioc wesele zeby kilka osob tym uszczesliwic?

moi rodzice mieli tylko obiad i mowia ze nie zaluja, ze nie bylo wesela, nie mają takiego parcia na to - teraz na swieta jak ich pytalam jak to widza to tato powiedzial, ze jak dla niego to moge zaprosic tylko ich i chrzestnych i bedzie git (bo jak sam z doswiadczenia powiedzial potem i tak bedzie gadanie, kontaktów jakis super z nikim nie mamy, wiec tak na sile zapraszac mam?

ale co z rodzina tz? oni to nawet swieta spedzaja w bardzo duzym gronie, maja dobry kontakt ze soba, i wychodziloby ze od ich strony ze 30 osob by sie uzbieralo

dziewczyny czy to nie bedzie glupio? ze od niego tyle ludzi (okolo 30) a odemnie w sumie rodzice, siostra, chrzestni (chrzestna jest sama, a chrzestny ma niby zone - znaczy ciocie co sie nigdy nie odzywa do nas to mi taka osoba nie jest potrzebna na wlasnym slubie, zebym musiala na jej skwaszona gebe patrzec?, zreszta oni niby mieszkaja razem ale nei sa razem), babcia (co wysiedzi godzine bo jest chora)?

mam metlik w glowie, nie mam pojecia co robic
moj tz uwaza ze jak sam obiad to wtedy tylko cywilny
ze niby koscielny zawsze z weselem
ptysza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując