2009-12-27, 18:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez martus9191
I ja się im nie dziwię:p Bo jak widzęże ktos bierze ksiazke do fizyki to też robię takie oczy.
Justyna  czasami przyda się troche pomyślec, nawet na te gorsze tematy  A do podobnych wnioskow juz dawno doszłam..
|
Też czasami widzę to na głupie "poproszę książkę do rozszerzonej fizyki" chyba nie wyglądam.

Cytat:
Napisane przez star15
E, no teges... ale to było daawno..  teraz obowiązują inne standardy, Unia Europejska, te sprawy 
|
Ahaaaa. Ale jak odbiorę, to się załapię?
Cytat:
Napisane przez martus9191
matmę w szkole mam na bardzo wysokim poziomie
Na poziom, na pewno liczą się wykładowcy, zaangażowanie studentów, bo nie ma się co oszukiwac najlepsi pojdą do Warszawy, Krakowa, Poznania czy Wrocławia bo te uczelnie mają największy prestiż. Ważne jest też doświadczenie, którego młodym uczelniom takim jak Olsztyn brakuje. Ale z tego co wiem, Olsztyn stara się pokazac że mimo, że są nową uczelnią potrafią kształcic i są bardzo ambitni. Z tego co kojarzę to uczniowie tej uczelni byli ostatnio w czolówce kraju jeżeli chodzi o konkursy z anatomii, więc czegoś tam chyba uczą. Nie to że bronię tej uczelni, bo nie taki mam cel, tylko staram się nie leciec stereotypami, bo jak bym tak robiła to już dawno bym skreśliła Łódź ze względu na opinię jakie chodzą o 'wyglądzie; tego miasta
|
Że niby brudno jest i śmierdzi? 
Cytat:
Napisane przez BeaS
To ja Ci ciekawostkę zapodam.  Historia autentyczna.
W podstawówce trenowałam piłkę ręczną. W grudniu 2003 roku byłam w Łodzi na turnieju i jakiejś drużynie 3 busy ukradli, w biały dzień. 
|
Rodzice mi ubezpieczali auto w październiku i tata: "ale autocasco to też ci wykupimy, jakbyś do tej Łodzi poszła, to naprawdę strach" 
Cytat:
Napisane przez blue_apple
wiesz, u mnie dobrzy nauczyciele są od geo i wosu 
bardzo mi się przydadzą na maturę
w średniowieczu 
|
I swoją szkołę, no nie? 
To jeszcze nic, w technikum w moim mieście ktoś miał pracę maturalną coś tam o Lalce, w każdym razie to była główna lektura w prezentacji. Ma pytania, że kto napisał, jaka epoka itd, a ten, że Mickiewicz 
Ale nie zdał, nie wiadomo czemu 
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16078407]no i idę do babci, a potem do koleżanki na jakis winko (znowu ) [/QUOTE]
Nie rozpij się za bardzo 

Cytat:
Napisane przez rehab4181
a ja się pokłóciłam z TZ, chyba na dobre. nienawidzę kłamstw szczególnie jeśli kłamie ukochana osoba 
|

My jesteśmy na etapie przepraszania, tzn on mnie 
-----
Co do profili, byłam kiedyś na wyciecze z dziewczynami z Radomska (psiiikuska ) i one były w klasie o profilu frankofońskim 
W ramach zrobienia czegoś pożytecznego, zrobiłam trochę zadań z Kiełbasy, a zaraz wreszcie może wezmę się za Przedwiośnie, chcę już je dokończyć 
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------
Cytat:
Napisane przez blue_apple
|
Właaaaśnie 
Kto to Groszek?
Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-12-27 o 18:20
|
|
|