Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-27, 19:51   #1805
Brzoskfiniowa
Raczkowanie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Rozmawiałam na gg, ale nie powiedziałam mu co zaszło, nie powiem mu tego. Boje się jego reakcji, on by mógł wyrządzić poważną krzywdę temu koledze.. Niestety, taki jest. I bolało mnie to bo mi napisał, że mnie kocha i tęskni i jest przy mnie.. A ja bardzo źle postąpiłam Myślałam, że już nigdy tego nie zrobię, a tu proszę, sytuacja sprzed dwóch lat powtórzyła się ponownie, tyle że z innym Ale nie spodziewałam się, że on będzie mnie całował.. Jak odprowadzał nas to koleżanka mi powiedziała jak poszłyśmy siku (), że ja mu się podobam.. Jakoś mi się w to nie chciało wierzyć, chociaż wielu osobom się podobam, ale co do niego.. Nie spodziewałam się naprawdę. Jakbym wiedziała, że jest takie zagrożenie z jego strony to bym się z nim tak nie spoufaliła M.in. nie brałabym go pod rękę jak wracaliśmy, a było zimno, a kolega to kolega, jednak..
Nie mogę powiedzieć TŻtowi, to jest straszne Co będzie jak wróci.. Jak ja mu spojrzę w oczy, a może znów coś we mnie odżyje.. Ciężko
Brzoskfiniowa jest offline Zgłoś do moderatora