Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sylwek - sama w domu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-27, 22:59   #1
lavida
Przyczajenie

sylwek - sama w domu

Jestem z facetem 5 lat. Niestety tego sylwka spędzę sama. A to dlatego że mój Tż nie chce przyjechać do mnie. Niedawno mi powiedział że nie zostawi swojej matki samej w domu. Jest mu z tego powodu przykro że się nie spotkamy, ale nie zrobi tego matce bo co ona ma sama spędzić sylwka. Więc postanowił, że z nia posiedzi. Pogra w gry może i po 22 spać pójdzie.
Powiedził że w tej sytuacji nic więcej nie zrobi. Bo jak się matka będzie czuła będąc samej w domu. A ja sama nie będę. tak samo, choć mam rodziców. Mama idzie do siostry popilnować jej dzieci, tato zazwyczaj kładzie się spać o 20.
ja do Tz nie mogę jechać stan zdrowia mi na to nie pozwala. Od 2 tyg choruje i nie dam rady nawet do niego jechać. Zdrowie ważniejsze jest, bo ma sie tylko jedno.
Mimo wszystko zasmuciłam się jak Tz mi o tym powiedział. Sam mi powiedział, żebym czasem nie jechała do niego bo mój stan zdrowie nie jest taki jak powinien i mogę po drodze zemdleć albo cos innego może stać się
Mimo choroby (on nie zaraziłby się bo nie da się zarazić) woli z matką siedzieć niż ze mną
Z jednej strony bym chciała jechać do niego bo to tylko 30km, ale boję się o siebie, a po 2 gdybym zdrowa była może i tez bym nie pojechała gdyż tylko matka dla niego liczy się.
w zeszłym roku jak nachlana leżała tydien czasu to przyjechał do mnie 2 lata temu ją zostaił to źle się z tym czuł, że sama tam siedzi nigdy normalnego sylwka z nim nie miałam. 1 sylwek i 2 siedziałam sama w domu tak jak i 5 (

Edytowane przez lavida
Czas edycji: 2009-12-27 o 23:01
lavida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując