Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-28, 08:49   #1907
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII

Cytat:
Napisane przez mejkapownia Pokaż wiadomość
no te cienie to byłby grzech - po co mi kolejny brąz???
ja od Dmiti brałam jednego scota ale on sie mocno błyszczy jak dla mnie - także tylko sylwester i temu podobne jak dla mnie z nim;
wiem że ktoś brał chyba te jasne - może se pojawi później

chyb amasz racje że na tą 17 był szał
ale ona nie była jakas brzoskwiniowata??
na pewno z różem?
ja w sumie też wole błyszczyki, no i leci do mnie ysl - ale jak tyle było o niej gadania a teraz w TAKIEJ cenie no to co... nie brać???

a ten puder to z tego co kajarzę ma ładne opakowanie? i ma lusterko?? bo właściwie jak kupie 3 rzeczy to taka cena że samo lusterko do kosmetyczki tyle kosztuje
ona jest rozowawa. ladnie wyglada [spojrz na ta strone ze swatchami, ktora podawalam kilka postow temu ] , no tylko mnie te drobinki denerwuja. a jak dostaniesz YSL to ta sobie polezy tym bardziej, ze ona niby sie oplaca "za taka cene" ale moja poznanska dusza domaga sie zwrocenia uwagi na fakt, ze pojemnosciowo to troche ponad polowa ysl ale faktycznie - jak jej nie mialas, to warto sprobowac.
i info dla kroliczka - ta szminka to faktycznie jest mamba, nie w przenosni - pachnie jak mamba MALINOWA

kurcze, temu pudrowi to ja sie nawet nie mialam okazji przyjrzec, bo wiesz jak to jest w natloku prezentowym
dzisiaj wieczorkiem zobacze, na 99% wydaje mi sie, ze lusterko jest.
ale obejrze go dokladnie wieczorem i zdam relacje

te cienie postanowilam kliknac m.in. po Twoich zachwytach ostatnimi cieniami ysl wprawdzie brazy to nie dla mnie raczej, ale zawsze znajdzie sie ktos, kto chetnie je przygarnie z mojej rodzinki
ilios jest offline Zgłoś do moderatora