Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 8 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-28, 10:12   #308
Clary1
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(

Cytat:
Napisane przez grewana Pokaż wiadomość
Dokładnie tak!
Musimy próbować wcielić ten plan w życie! Wtedy żaden nam się nie oprze! A co! haha ;P
Trzymam kciuki za nas tu wszystkie (za siebie również) i mam nadzieję, że już wkrótce wszystkie spotkamy się na jakimś nowy wątku typu "najszczęśliwsza kobieta pod Słońcem to ja!"
Mam nadzieję, że tak jak teraz sypią się dość ponure i niezbyt fajne historie z naszego życia, tak wkrótce będą tu opisywane już tylko takie z happy endami
Grewama bardzo mnie ucieszyłaś pomysłem na wątek "Najszczęśliwsza kobieta pod słońcem to ja" Też głęboko wierzę w to, że już niebawem tak właśnie będziemy o sobie myślały

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
mam ten sam problem.....
boję sie że już będę sama... chyba muszę przestać o tym myśleć
NIE! Będziesz jeszcze szczęśliwa. Cholernie szczęśliwa. Wszystkie będziemy. Maja ma rację to jak myślimy o sobie, o świecie wpływa na to jak świat i inni postrzegają Nas.

Ja wczoraj miałam dosyć dobry dzień, czułam sie okej, nawet żartowałam i byłam wesoła. Ale wieczorem rozmawiałam z mamą i ona mi powiedziała, tak szczerze do bólu: "M. Ty wiesz, że on już nigdy z nikim nie będzie miał tak dobrze jak z Tobą". I to jest cholerna prawda. Uświadomiłam to sobie. Ja naprawdę byłam dla niego dobra. Pomocna. Wspierająca. Byłam świetną dziewczyną. I czuję w kościach, że on kiedyś będzie chciał mnie z powrotem. I już czuję ten gniew który mnie ogarnie i tę pogardę jaką będę do niego czuła. Gnojek.

A ja dzisiaj idę na wieeeelką imprezę. Impreza jest przebierana. Szyłam kostium u krawcowej, idę do kosmetyczki (będę miała sztuczne rzęsy, nieźle co? ) i do fryzjera! Jak przed studniówką prawie! Bardzo się cieszę!

Miss Sixty zaraz Ci odpiszę na pw ;*

Miłego dnia kochane dzisiejszy dzień będzie lepszy niż poprzedni i tak już ciagle do przodu.
Clary1 jest offline Zgłoś do moderatora