2009-12-28, 10:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Cześć, ja dopiero dzisiaj w pracy zajrzałam na wizaz i wszystko nadrobiłam.
Cytat:
Napisane przez gabs
Mariolko - cudowny likier, mogę poprosić o przepis? Wyprodukuję sobie takiego chyba z 10 litrów, do ciasta jest idealny... Wszystkim smakował i niestety już się kończy...
|
Gabs, trudno podac przepis, bo ja to robię w specjalnym robocie czy bez tego urządzenia takie wychodzi to nie wiem bo nigdy nie próbowałam.... idzie 6 żółtek, które uciera się z cukrem (chyba 1 szkl) w temp. 60 stopni, dodaje się później mleko w puszce i wódeczkę (300 ml) i już...
Cytat:
Napisane przez Naamah6
Pochwalę się Wam, bo kiedyś (ciekawe, czy jeszcze pamiętacie) pomagałyście mi w decyzjach co dla kota  Otóż oficjalnie zostałam obkocona
i oto moje maleństwo:
|
O jaki piękniusi Ja chciałam się dokocić, ale po wizycie u mamy, która ma 2 kaciaki juz mi się odechciało... tak fukały na mojego Karmelka, że szkoda mi go było.... 
Cytat:
Napisane przez kamilawu
Wczoraj pisałam, że Polacy lubią śpiewać. Kłamałam     Polacy KOCHAJĄ śpiewać  Ledwo przyłożyłam wczoraj głowę do poduszki i heeeja, zaczęło się u sąsiadów (niestety nie zidentyfikowałam, u których, ale odniosłam wrażenie, że dwa piętra wyżej). Pijackie zawodzenie imprezowego repertuaru: "Sokoły", "Szła dzieweczka do laseczka", "Gdzie jest ta dziewczyna, gdzie jest ten dom" ...    W zasadzie tylko "Góralu, czy ci nie żal" nie zapodali
Wstawać, kawa gotowa!
|
Taaa... ja tak miałam w drugi dzień świąt... sąsiedzi u mamy tez imprę zrobili 
Cytat:
Napisane przez Rzabba
Wrzucam na razie takie (inne przy okazji, jak juz zaloze  ) i lece nadrabiac 
|
Śliczne sukieneczki, ale ja wolałabym zobaczyć je na Tobie
Cytat:
Napisane przez pranie
Kochane.
Ja strasznie przepraszam, ze tak znienacka i w ogole w ostatnim czasie malo mnie bylo. Mialam mase komplikacji i spraw. Mineraly zeszly na dalszy plan, ale ciagle sa  Lekko spozniona sciskam Was swiatecznie i niesmialo dodam, ze kolejne wiazazowe dziecko w drodze 
|
GRATULACJE! Ależ się ciesze Twoim szczęściem
|
|
|