2009-12-28, 13:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
hej laski
ale jestem wsciekla bo do dzisiaj nie przyszedl mi ten swistek z zusu
i poczekam 2 dni jak nie dojdzie to tam dzwonie i nie mam zamiaru czekac kolejne 2 tygodnie tylko na miejscu niech mi wypisza
i znowu do pup potem to dowiezc......
Cytat:
Napisane przez aannuullaa
My już po kolędzie, ksiądz mignął jak błyskawica  ale Martynka w trakcie wizyty zdążyła dwa razy puścić baka i raz beknąć
|
my mamy kolede za tydzien
Cytat:
Napisane przez Miramej
Mieliśmy na jutro wyznaczoną datę szczepienia (przełożoną już z 17. grudnia), przed chwilą dzwoniłam i znów się odwlecze, dopiero 4. stycznia kazali się umawiać.
W albumie jest nowe zdjęcie mojego akrobaty  , zapraszam 
|
ja nie dzwonilam jeszcze do osrodka ale mysle tez ze za tydzien pojdziemy na szczepienie
i sto lat dla Kubusia
Cytat:
Napisane przez Svinecka
co do gosci i noszenia na rekach.....uwazam, ze przesadzacie troszeczke, bo po pierwsze dziecko w jeden dzien nie nauczy sie od razu noszenia na rekach skoro przez iles tam miesiecy nie jest noszone, a po drugie wiadomo, ze dziadkowie itp sa stesknieni za wnuczetami, chca je wyprzytulac i wytarmosic bo rzadziej je widza niz my, poza tym same wiecie, ze nasze dzieciaczki sa tak slodkie, ze chcialoby sie je zjesc, wiec co sie dziwicie, ze wlasni dziadkowie chca poprzytulac swoje kochane wnuki  troche tego nie rozumiem
jak u mnie sa rodzice czy tescie to nikomu nie zabraniam brac malego, chyba, ze marudzi lub jest swierzo po jedzeniu
nie chce nikogo urazic - takie tylko jest moje skromne zdanie 
|
jestem tego samego zdania co ty
|
|
|