Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kaloryferek na brzuchu,kto chętny?Mam świetne ćwiczenia połączenie A6W z ABS!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-28, 14:21   #47
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Kaloryferek na brzuchu,kto chętny?Mam świetne ćwiczenia połączenie A6W z ABS!!

Cytat:
Napisane przez paloma17 Pokaż wiadomość
Hej wszytskim, przyłączam się do Was:PP Zawsze jak przytyję za duzo to ćwiczę i stosuję dietę- ograniczam posiłki, tylko obfite śniadanie i obiad, pozniej juz nic, i oczywiscie zero slodyczy. Nie cwiczyłam od paździrnika i znowy mam brzuszek, też mam taki zamiar ćwiczyć od stycznia, ale to juz tak żebym miała płaski brzuch na maksa i idealne wcięcie w tali Bardzo fajne jets to ćwiczenie Skręty tułowia z nogami w górze, które znajodwało się na tej stronie, co ktoś podał. Znam je i jak już cwicze to znajduje sie w moim zestawie, ale jest bardzo trudne do wykonania bo strasznie bolą mięśnie brzucha;/ i robie góra takich 15 dziennie. Myslę ze to dzięki nim w 2 tyg szybko zrzucalam brzuszek, serio;p Na rozgrzewkę robie duzo skłonów, biegów w miejscu i krążen bioderkami, pozniej 200 brzuszków, tych własnie ćwiczen u góru i jakies i jeszcze jakies jedno podobne cwiczenie. Cwicze tak 40-45 minut coodzienie. A! i piję ze 3 szklanki dziennie herbate czerwona, ona jest naprawde bardzo dobra, moze ktos tez ją pije??)
Ja piję zieloną A poza tym radziłabym jeść 4-5 posiłków, ale mniejszych...
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując