Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sutki
Wątek: Sutki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-28, 14:31   #16
heroin
BAN stały

Dot.: Sutki

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
A masz dzieci? Bo po urodzeniu dziecka bardzo często sutki ciemnieją.

To tylko od Ciebie zależy jak daleko chcesz sie pounąć dla innego koloru sutków

Jak nie chesz samoopalacza, to pozostaje balsam brązujący, jest zazwyczaj mniej agresywny.

Zresztą nawet jakby Ci saoopalacz miał zrobić sutki w ciapki pomarańczowe - to przecież z czasm się zmyje. Nie jest to makijaż permanentny

Tak, wiem ze sutki ciemnieja czesta po ciazy. Problem w tym, ze ja nie planuje dzieci tzn nie planuje wlasnych. Wystarczajaco duzo dzieciakow walesa sie po domach dziecka, nie wynika to z mojej nieplodnosci .

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16090892]Wątek lepszy niż ten o wybielaniu warg sromowych

Zaakceptuj je takimi, jakie są i ciesz się, że w ogóle są Niektóre kobiety wcale piersi nie mają - to dopiero dramat.[/QUOTE]

Niektorzy sa sparalizowani, a jeszcze inni niewidomi. Do czego zmierzam, wiem ze jest masa takich kobiet i jest to dramat,ogromne obciazenie psychiczne. Co nie zmienia faktu, ze jezeli moge poprawic wlasne samopoczucie nie krzywdzac przy tym nikogo to czemu nie ?

Cytat:
Napisane przez arisa Pokaż wiadomość
Też właśnie pomyślałam o ciąży.
Powiedz, dlaczego tak bardzo Ci przeszkadzają? W końcu na co dzień ich nie obnażasz...
Tak jak wyzej napisalam, nie chce nikomu dogodzic, przypodobac etc. Robie to wylacznie dla siebie.Jesli jest taka mozliwosc to super, a jesli nie to trudno - zycie toczy sie dalej
heroin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując