2009-12-28, 15:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
Napisane przez Svinecka
a to co dzis rano Eryk w przedszkolu odwalil to masakra  TZ jest taki wsciekly, ze koniec
no i bedzie kara na tv, kompa.....nie wiem juz co mam z nim robic
|
Co Eryk zrobił?
Cytat:
Napisane przez p4w
ja mam problem z teściem i noszeniem małego - teść jest marynarzem, więc zawsze jest "po piwie" - niby nie zawiany, ale czuć od niego, a poza tym Tomasz płacze u niego i on bierze małego, jest płacz oddaje mi go, jak już uspokoję Tomka to tej znów i tak w kółko i normalnie mi wyrywa go 
i jak tu zachować dobre relacje 
|

Cytat:
Napisane przez skierka1981
ale sie masakrycznie czuje, glowa peka, z nosa leci a Amelka taka maruda ze szok. na dziaselku na gorze widac biala kreske, ale nie wiem czy to zabek. ale mi nie ulatwia dzis niczego 
maz wroci pewnie pozno bo musi przypilnowac elektryka zeby dzis wszystko podlaczyl i zeby nikt mi potem nie lazil jeszcze
a z dobrych wiesci to jutro przyjedzie rogowka
|

Fajnie, że chociaż rogówka będzie na pocieszenie 
Cytat:
 mam nadzieję że będzie lepiej chociażby z tego względu że mąż będzie więcej w domku, dlatego już się nie mogę doczekać jak tam będziemy. a teraz wszystko na raz, wizyta w domu, przeprowadzka, marudzenie Amelki... no i moje przeziebienie  kogel mogel
|
Kuruj się i nie daj się , najgorzej jak na raz dużo rzeczy ma się na głowie 
Cytat:
Napisane przez Svinecka
TZ mial dzis wczesniej wrocic do domu i okazalo sie, ze musi do niemiec jechac z ojcem bo ten sie zle czuje 
i znowu sama
a najgorsze jest to, ze Eryk bedzie mial kare, jakby byl TZ to by sie nim zajal, pogral w domino czy cokolwiek a tak jak bede sama a on bedzie sie nudzil to bedzie masakra - bede musiala jakos sobie poradzic z nimi obydwoma, zeby jednego i drugiego zabawic
|

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------
Cytat:
wlasnie nie wiem czy zabek, to takie biele ale nie na srodku tylko bardziej od przodu i lyzeczka stukalam i gore i dol i nic nie slychac ale cos musi sie dziac bo slini sie na potege i pcha do buzi co popadnie, paluchy ma non stop
|
Kubuś tak samo, ale kreseczek nie widać 
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
powiem wam ze ja prasowalam tylko ciuszki jak kupilam wyprawke dla malej i po 1 praniu.....a po urodzeniu Weroniki jej ciuszki nie widzialy zelazka na oczy 
jedynie jak ja chce ubrac wyjsciowo i cos jest pogniecione to przeprasuje na szybko i tyle
nie wiem czy wam pisalam ze moj tż przestal palic juz jakis miesiac temu i nareszcie mu z ryja fajkami nie jedzie
|
Ja prasowałam przez 3,5 miesiąca 
.
|
|
|