Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zdobyc szacunek u psa, jak go wyszkolić? Pomocy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-28, 14:50   #25
SuZana1986
Przyczajenie

Dot.: Jak zdobyc szacunek u psa, jak go wyszkolić? Pomocy!

tak dzieci sa wychowywane teraz bezstresowo w kochajacych rodzinach.... i jakie mamy tego skutki kto by kiedys pomyślał zeby pyskować nauczycielowi osobie starczej.... teraz zwróć takiemu gimnazialiście na coś uwage zbluzga cie wyzwie od szmat i ze nie twoja sprawa.... nie jestem zwoleniczka przemocy jestem zwolenicza jasno ustalonych zasad dla ciebie klaps nie jest wychowawczy dla mnie jest nie katuje dziecka ani psa jezeli zasłuży dostaje klapsa ostrzegawczo pozniej wie ze tak sie nie robi tak samo dziecko i pies.....

uważasz że Twoja babka czy dziadek nie mieli szacunku do Twoich rodzicow nie kochali ich?? ja uwazam ze kochali i starali sie wychować na dobrych ludzi.... a napewno Twoi rodzice czy chocby ty dostałas klapsa nie oszukujmy sie psy i dzieci puszczone swawolnie wchodzą na głowe...

wykorzystywane do roboty.... raczej uczone roboty mialy swoje obowiązki a teraz jest horror i anarchia...

PS. PAula78 jestes taka humanitarna do zwierząt a z Twojej wypowiedzi w innym temacie można wywnioskować ze jestes za okaleczaniem ich... wycinaniem strun głosowych zeby nie szczekały w blokach coś mi tu nie gra uważasz ze moj klaps jest bardziej krzywdzący dla psa nich okaleczanie ich.....??

Edytowane przez SuZana1986
Czas edycji: 2009-12-28 o 14:59
SuZana1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując