Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-28, 15:05   #863
soffera
Zadomowienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

CZESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

W koncu moge do Was napisac bo choc swieta minely nam cudnie to wczoraj nam sie auto popsulo i w ogole byl mega stres, ale juz jest ok - tylko kasy mniej....

Dziekuje Wam wszystkim za piekne zyczenia

U nas prezenty bardzo trafione i bogate hihi - nasze tez sie bardzo podobaly. Rodzinne, spokojne swieta - naprawde super. Co wiecej gralismy jak szaleni w Scrabble

Mili oj Alusia wystawia Was na niezla probe - na pewno dacie rade, trzymam kciuki za wizyte u lekarza.

Gosiu najwazniejsze sie dobrze sie ta klotnia skonczyla.

Kasiu oj przykro ze nikt nie wpadl na pomysl jakis drobnych prezentow. W takim razie wyciagnijcie wnioski na przyszle swieta. Gratuluje samochodu! Jest super - bardzo mi sie podobaja passaty
Widze ze Gienia ustawiona wiec nei musze Cie popedzac

Czeko dziekujemy za swieteczne fotki

Agunia ja tez mam wolne Do pracy dopiero w pon

Izusia Najlepiej do lekarza marsz. Oby jak najszybciej wszyscy wyzdrowieli Uwazajcie na te dzieciece zaczarowanie bo tak sie to zaczyna

Dagus czyli to ostatnia odbyta podroz z tesciami Tak powaznie to sie nie nasmiewam tylko goraco wspolczuje. Mojej tesciowej tez sie udalo podniesc cisnienie mojemu mezowi...
soffera jest offline Zgłoś do moderatora