Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-28, 18:42   #138
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
nie
pytam, żeby w razie czegoś nie przeoczyć, bo dzisiaj po raz pierwszy dostał gluten.
tzn jabłuszko + kasza manna
a na obiadek królika i tak sobie myslę, czy nie za dużo nowości dzisiaj dostał

pierwszy raz mięsko no i ten gluten
ale nie marudził dzisiaj więcej niż zwykle, więc chyba będzie OK
królika jadł koło 13, a gluten koło 16

co myślisz ?
czy jeszcze za wcześnie na jakieś ewentualne objawy ?
Dawałaś gotowe danie z kaszką, czy sama dodawałaś kaszkę?

Czytałam na forum gazety, żeby na początku gluten traktować właśnie jak nowość, więc żeby przez kilka dni nie dawać nic nowego oprócz niego, ale może Mateuszowi nic nie będzie. Bo jakby coś było nie tak, to nie wiadomo będzie, czy od glutenu, czy od innej nowej rzeczy w diecie.

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
i za ciąg dalszy

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
Gratuluję
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Miramejku, oklaski dla Kuby , swietnie sobie radzisz z jego samodzielnym zasypianiem.

Wieczorem Antonio ladnie zasypia, ale w ciagu dnia marnie mu to idzie. Nawet jak widze, ze jest spiacy i trze oczy, to nie chce spac. Dzis pierwszy raz zasnal o 15, ale spal 1,5 godziny. dlugo wytrzymal, bo o 7 rano byl juz wyspany.
Dziękuję , mam nadzieję, że nie za wcześnie na pochwały

Od 7. do 15. , Kuba rozniósłby chałupę

Cytat:
Napisane przez muszka66 Pokaż wiadomość
tak czytam, ze wy nie prasujecie ciuszkow i zazdroszcze, bo moj jak sciagne z szuszarki wygladaja nie fajnie, pogniecione jakies. nie wszystkie, ale jednak. wiec pozostaje prasowanko
(...)
zapomnialam sie pochwalic, ze moja natalcia polubila marchwke z jabluszkiem wcina ladnie. a powiedzcie mi po jakim czasie wasze dziciaki zjadaly caly sloiczek? tak, zeby zastapil jedno karmienie
Ja ładnie składam, potem na Kubie się trochę rozprostuje

Gratulacje , nie pomogę, bo Kubuś jeszcze nic nie testował

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora