2009-12-29, 11:23
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 IV
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Wikusi, Kubusia i Maciusia!!!
100 lat! 100 lat! 100 lat! 
Aranko to na straszny bubel trafiliście, Asia w przedszkolu ma taką kuchnię /cvhyba tą większą wersję/, nie przyglądałam się jej z bliska, ale wygląda na solidną i porządną, ja zawsze chorowałam na kuchnię tefala dla Asi, ale dostała inną, może nie spełnienie moich marzeń, ale Asi się podoba i lubi się nią bawić, więc jest oki
Maszko Wiki super miała podejście do Świąt, Asia owszem, przy ubieraniu choinki trochę pomagała, ale na Wigilii totalny niejadek, a przy gościach była w swoim żywiole
u nas Święta minęły dość rodzinnie, wigilia w najbliższym gronie, później przyjechała familia, w pierwszy dzień świąt też wesoło i rodzinnie, nawet w większym gronie, w drugi dzień też goście, znajome, ale za to w niedzielę się wynudziliśmy, bo miała przyjechać kuzynka Asi z rodzicami, ale coś im wypadło, a na spacer nie bardzo było jak z chorą Asią iść. ogólnie trochę się zasiedziałam, ale nic straconego, może w ten weekend się gdzieś ruszymy
Asia już prawie zdrowa, zapalenia już nie ma, jeszcze tylko kaszel, kończymy antybiotyk i jeszcze ma flavamed, co by wszystko odkaszlała
z internetem stanęło że zostaniemy przy starym operatorze, bo jednak zagapiliśmy się sporo, a jakoś nie miałam ochoty na dł€żej pozostać bez, jedynie go przyspieszamy z 512 na 2Mb
|
|
|