Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-29, 10:51   #2693
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
No czasem mam takie sny, że budzę się zmęczona i wtedy zdecydowanie wolałabym nie śnić wszystko przez to, że mało chmur na niebie w nocy było - jak księżyc blisko pełni oświetla mi łóżko to mam jakieś schizowate sny
Na mnie chyba księżyc tak nie działa. Głupie sny mam zazwyczaj rano, jak "dosypiam" :P

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
W ogóle mam takiego stresa przed tym ginekologiem....
Przed ginekologiem to raczej nie ma się co martwić

Cytat:
aaa!!!!! Muszę się Wam pochwalić keratyną z mazideł i tym, jak cudownie wpływa na włosy! Jak jej użyłam pierwszy raz tydzień temu, dodałam 5kropli do maseczki, zmyłam i normalnie miałam podwójną objętość włosów, nie mogłam nad nimi zapanować ale dodatkowo były cudownie miękkie, nawilżone aż po same końce! Nigdy z niej nie zrezygnuje
A jak z przetluszczaniem? Tak samo, szybciej czy wolniej?

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Kusi mnie już od dawna petrole.. ale ta keratyna taka fajna..
Petrole świetny jest

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
połowę Bingo oddam koleżance, za dużo mam wszystkiego, jak się skończy wszystko to chyba będę ograniczała się do jednej maski, jednej odżywki, jednego szamponu i jednej wcierki
Łeh, u mnie to nie przejdzie. Po prostu lubię kupować kosmetyki do włosów. Odżywek i masek mam obecnie 5 xD

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
W ogóle włosy mi się przetłuszczją po dwóch dniach a myłam co 3, 4, teraz musze co dwa czy to Seboradin?? Czy noszenie czapki??? Maskara
Mnie się w ogóle przetłuszczają włosy. Dlatego codziennie lekki tapir + lakier. I styka. Nagle z 1 dnia robią się 3 albo 4 xD

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
ja dostanę dopiero w 2010 hehe zaraz na początku stycznia jakoś mi wypada ;p
Mnie też. 1 stycznia xD Chyba w klubie zamiast alkoholu, będę piła pokrzywę