Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-29, 14:01   #2168
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
Ale mi sie wlasnie wydaje ze nic takiego nie powiedzialam za co moglabym sie kajać przed nim. To że chciałam pogadac o ciuchach, o tym co mi sie podoba jest złe...

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

W kazdym bądź razie E.J. dzięki za zainteresowanie Trzeba mi było małego kopa żebym mogła napisac tego smsa
to się nie kajaj, nawet tak ogólnie napisz np.co tam u niego, sama nie wiem...Po prostu napisałam jak to wygląda u mnie Jak napiszesz to podaj, chocby tak ogólnie co tam wymyśliłaś, moze nam też się to przydac

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
nie wiem co sie ze mna ostatnio dzieje
dlaczego szukam problemu tam, gdzie go wcale nie ma ostatnio co by Tż nie powiedział, zrobił i tak jestem na niego zła...nie widzieliśmy się już prawie 4 tyg
no właśnie dlatego, jesteś zła bo nie widzieliście się tyle mimo, ze bys chciała, zrób to co poradziłą Ci KroplaDeszczu

DO KroplaDeszczu nie radziłam nikomu przepraszac,szczególnie jak nie ma o co dla mnie stwierdzenie, że miałam zły dzień to nie przepraszanie tylko stwierdzenie faktu, które jednocześnie pokazuje dlaczego coś tam palnełam.
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora