2009-12-29, 18:12
|
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Napisane przez melkmeisje
Chyba już jestem wyeksploatowana, książki czas spakować i nie wyciągać przynajmniej do stycznia W końcu mam jeszcze 4 weekendy, zdążę, nie?
|
Melk, wyluzuj troszku, pewnie, że zdążysz. Najgorzej to jest jak już się za dużo poczytało bo się może zacząć mieszać.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Chłopy do garów!
|
Aha, łatwo powiedzieć. Z głodu bym chyba umarła. Albo bym się utuczyła na pizzy dominium i gulaszach ze słoika 
Cytat:
Napisane przez Pin up girl
Skarbiątko, u mnie to jest złozony problem finansowo-rodzinno-osobisto-emocjonalny, z którym nie wiem jak sobie poradzę. Do tego dochodzi kompletnie złe nastawienie do własnej osoby i stawianie względem siebie oczekiwań, które tak nbaprawdę nie są wcale takie ważne...
Wzięłam tabletki uspokajające i jest trochę lepiej; fajny to wynalazek, z jednej strony chcesz się wkurzyć i zestresować, ale zdrugiej masz to gdzieś...
Do tego z materiałem jestem do tyłu, ale co tam... Jak w końcu czegoś nie zdam za pierwszym podejściem, to nie umrę...
Dziękuję Wam za miły gest 
|
Pin up, kochanie, trzymaj się. Będzie dobrze, zobaczysz Wiem że taki frazes to żadne pocieszenie, ale co tam. Masz jeszcze jednego buziaka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|