Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XII
Wątek: Scent Bar XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-29, 18:12   #452
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Chyba już jestem wyeksploatowana, książki czas spakować i nie wyciągać przynajmniej do stycznia W końcu mam jeszcze 4 weekendy, zdążę, nie?
Melk, wyluzuj troszku, pewnie, że zdążysz. Najgorzej to jest jak już się za dużo poczytało bo się może zacząć mieszać.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Chłopy do garów!
Aha, łatwo powiedzieć. Z głodu bym chyba umarła. Albo bym się utuczyła na pizzy dominium i gulaszach ze słoika
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Skarbiątko, u mnie to jest złozony problem finansowo-rodzinno-osobisto-emocjonalny, z którym nie wiem jak sobie poradzę. Do tego dochodzi kompletnie złe nastawienie do własnej osoby i stawianie względem siebie oczekiwań, które tak nbaprawdę nie są wcale takie ważne...
Wzięłam tabletki uspokajające i jest trochę lepiej; fajny to wynalazek, z jednej strony chcesz się wkurzyć i zestresować, ale zdrugiej masz to gdzieś...

Do tego z materiałem jestem do tyłu, ale co tam... Jak w końcu czegoś nie zdam za pierwszym podejściem, to nie umrę...
Dziękuję Wam za miły gest
Pin up, kochanie, trzymaj się. Będzie dobrze, zobaczysz Wiem że taki frazes to żadne pocieszenie, ale co tam. Masz jeszcze jednego buziaka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora