Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XII
Wątek: Scent Bar XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-29, 18:46   #462
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Jaki skromny ...

ma sie chłopak czym chwalić to niech sie chwali, akurat w tej dziedzinie jestem za "amerykanizacją" tam każde dziecko zna sie na autopromocji i autoreklamie, a w Polsce móić na głos o własnych sukcesach wciąż nie wypada- nie wiem dlaczego?
W końcu to duze sukcesy są zwłaszcza jak na tak młodą osobę.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Moje problemy są bardzo błahe w porównaniu z w/w ale postanowiłam i tak coś zmienić z nowym rokiem - więcej asertywności!
Zacznę od teściowej - wymyśliła, że 1go o 15tej wpadniemy do niej na obiad, nie ma mowy. O 15tej planuję ledwo wstać, mieć kaca, rozmazany makijaż, szopę na głowie i rozmemłana snuć się po mieszkaniu przez co najmniej godzinę. Wpadniemy najwcześniej o 18tej! (ależ ja twarda, nie ) Potem zmuszę mauża żeby sprzątał kocią kuwetę, niech się przyzwyczaja do ewentualnego ojcostwa i zacznie coś robić w domu
No, ponarzekałam, idę jeść.
genialny pomysł-naprawdę

Cytat:
Napisane przez angel 310 Pokaż wiadomość
no właśnie, mięciutka jak kaczuszka i pierwszy raz zmarszczki pod oczami zniknęły i lwia na czole teżchyba muszę zakupić i będę piękna i młoda hihihi

no coś ty???
to moze ja tez zakupię-bo czółko to mam pomarszczaone od liceum...pod oczami pozbyłam sie zmarch zwykłymi avonami, ale czoła nic nie rusza...
choć ostatnio podobno wprawiłam w osłupienie wujostwo mauża-podobno wyglądam młodziej niz w dniu ślubu, który był ponad 8 lat temu
no chyba ze to te meteory

melk-ja dam Ci jedną radę-powiem ci wprost-na pewno nie zdążysz nauczyć sie tego co uważasz ze powinnaś i tak juz będzie do końca studiów-musisz nauczyć sie z tym życ po prostu. Mimo to egzamin zdasz i będziesz mieć stypendium.
aaaa....po pierwszej sesji, która pójdzie Ci bardzo dobrze będziesz przekonana że miałaś strasznego farta ze zdałaś i przy kolejnej sesji bęedziesz myślała ze tym razem to już nie będzie tak lekko....ale będzie i zdasz, co pewnie i tak nie nauczy Cię ze trzeba troche olać sprawe i wyluzowac. Mnie przynajmniej nie nauczyło....echhhh
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora