Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 8 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-30, 12:47   #416
Jola00
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Jolu... ja wiele razy wierzyłam że tak jest, wiele razy wierzyłam w zapewnienia o zmianie postępowania....
to rozstanie jest naszym 5 i ostatnim... więc juz się nasłuchałam o tym jak to zmini się dla mnie i takie tam.
Nie zmienił się wcale. Ja znowu cierpię. Gdybym mu wcześniej nie dała szansy, mozliwe że juz bym się pozbierała bo od ostatniego rozstania minął rok. Pomiędzy tym rozstaniem a tamtymi jest tylko jedna zasadnicza różnica... kiedy to teraz on ma mnie faktycznie gdzieś, całkowicie. Ja czuję że może ma kogoś.
Jestem strasznie zdołowana... on ma dziś urodziny. Pomimo że dziś już nareszcie mi sie nie śnił... ja o nim myśle cały czas chyba przez te jego urodziny
No to tak jak u mnie.... Trzymaj się kochana,teraz już musi być tylko lepiej....
Boże ja pomyślałam przez chwilę żeby mu wybaczyć....

Cytat:
Napisane przez monika192 Pokaż wiadomość
dziewczyny sory ze wam sie wtrace w watek hehe ale normalnie msuze jakos odreagowac. napisalam do bylego w sprawie tego sylwestra co pisalam kilkanascie wiadomosci wczesniej, spytalam czy gdybysmy szli po kolezensku to w dokldnym tego slowa znaczeniu. on opisal ze przeprasza ale juz jest umowiony ze pytal mnie 2 dni wczesniej czy pojde to powiedzialam ze nie. ale sedno sprawy jest takie ze jakby cos to zaprosilby mnie, a on zwyczajnie olal. jednak faceci to EGOISCI !! oni przychodza do nas tylko wtedy gdy czegos potrzebuja ! ;/;/;/ niewierze ze na tym swiecie istnieje choc jeden zwykly normalny madrze myslacy chlopak .. maskara;/
Cholerny egoista i tyle jak każdy z tych k*tasów.... Trzymaj się kochana,nie warto przez takiego płakać musisz sobie tak wmawiać.....

Cytat:
Napisane przez Eweczka173 Pokaż wiadomość
Jestem stara i głupia... I cierpię... I ryczę bez przerwy ryczę... I nie umiem się z tym pogodzić. Nie chce...
Stara i głupia to ja jestem,więc witaj w klubie
Popłacz,to troszkę pomaga czasem.... Możesz się nam tu wyżalić,może będzie Ci lżej.....

Jola00 jest offline Zgłoś do moderatora