2009-12-30, 12:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Ceny obraczek sa rózne. No i znam swoj rozmiar palca-11 Niektóre 10 tez wchodziły mi na placa, ale gorzej było je juz sciagnac.
Wogole w Puchatku obsługa super. Pani pozwoliła nam zrobic fotke, ale telefonem to nie wyszły za wyraźnie, ale kto mogł sie spodziewac ze bedzie mozna zrobic zdjecie. No to sa obraczki skorpiona i te same sa w galerii tak jak pisalam, tam ponownie je przymierzylismy, ale juz patrzono na nas jak na zło konieczne, ale bardziej na mnie bo przymierzałam i przymierzałam. Obeszlismy cała ul. Sienkiewicza i wchodzilismy po koleji do kazego jubilera. W prawie wszystkich jest kolekcja Łazura, u nas w Ostr.tez sa. Własnie pokazałam mamie i jej te pierwsze sie podobaja.
Ostrowczanko no widzisz nie wziełam tego pod uwage ze poźniej ciezko bedzie je powiekszyc. Napisze do tej firmy i zobaczymy co odp.
Juz wolałabym by jakies 3 typy by nam sie podobały, a tu 2 i ciezko sie zdecydowac. W Ostr.juz chodzilismy i nic nie wpadło nam w oko.
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------
Madziaciu kieruj sie na gdzie indziej za sukniami, w Ostr.jest niesetety mały wybór.
|
|
|