Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Help... Trądzik
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-30, 13:58   #1
lecho
Raczkowanie

Help... Trądzik

Witam.

Pisze już tutaj bo w wątku w którym udziela sie dermatolog nic sie nie dzieje.

Otóż wyglada to tak mniej wiecej że od długiego czasu mam juz problem ze skórą... Cala historie można w tamtym wątku przeczytać.

Różne preparaty stosowałem i w dalszym ciagu jest problem. Absolutnie już chyba nie wierze lekarzom bo byłem u 3 i dalej jest lipa:/

W załączniku fotka. Sory za cienką jakość ale nie mam aparatu.

Dziękuje za wszelki odpowiedzi.

Msg z tamtego wątku

Cytat:
Napisane przez lecho Pokaż wiadomość
Witam szanowne wizażanki i oczywiscie Panią doktor.

Stwierdziłem że też spróbuje... W końcu równo uprawnienie mamy hehe ale do rzeczy.

Mam problem ze skórą na twarzy... Na początku myślałem że to trądzik wiec poszedłem do lekarza który stwierdził że minie, że mam dbać o siebie itp... Jednak po dlugim czasie to nie ustępowało wiec postanowiłem ponownie zasięgnąć porady juz u innego lekarza w innym miescie. Ten zaś wymyślił że moja skóra reaguje tak na posiłki, ostre, miesa etc... Przepisał mi benzacne które troche pomogło ale problem dalej jest. Dlatego zwracam sie z proźobą tutaj. Wyglada to teraz tak że są zaczerwienienia, białe krostki, a z niektórych sączy sie przeźroczysty płyn.

Prosze o jakąś porade. Jeśli to pomoże to moge wrzucić fotke takiego miejsca. Bo nie jest to cała twarz ale niektóre miejsca dość czesto.

Dziękuje za wszelką pomoc i pozdrawiam

Edytowane przez lecho
Czas edycji: 2009-12-30 o 13:59
lecho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując