Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XII
Wątek: Scent Bar XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 15:08   #684
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Mysle, ze nie wiekszosc. Wiekszosc nastolatkow przechodzi jakis bunt. Jedni mroczniejsi od Szatana a inni 'fajni i dorosli' bo jabola owala przed dyskoteka, zapodaja swietne ciuszki i beda sie cieszyc bliskoscia cielesna w toaletach... No roznie to bywa.
W mojej klasie 'mroki' byly w mniejszosci. Ogolnie w szkole.
Inni przyszli mroczni do szkoly (3 panny punkowy z kostkami i w koszulkach Expolited) by pod koniec 1szego roku liceum nakladac bialy cien i stylowe kozaczki z bazaru
Pamietam metala, ktory po wakacjach wrocil w spodniach z krokiem przy kostkach. Pamietam sezonowo-wakacyjny przyrost populacji mrokow na rynku
Ja w ktoryms momencie tez zmienilam styl, wprowadzajac do niego inne elementy (inne niz koszulki z zespolami, jeansy i glany) ale nie zmienily sie drastycznie moje preferencje muzyczne a jedynie poszerzaly mi sie nieco horyzonty. Nigdy nie zaczelam sluchac hip hopu, jakiegokolwiek popularnego radia do tej pory nie znosze - wole siedziec w ciszy. Moj szef zawsze stara mi sie dociac, ze ja sie ograniczam... Ale serio jakos nie wydaje mi sie by nagla milosc do Lady Gaga miala cudownie wplynac na moje zycie.

Co do pracy - do biura niestety musze sie ubrac wg pewnego dress codu.

Ja zawsze powtarzam, ze moje preferencje muzyczne mnie uksztaltowaly... I tak, jest to w pewnym sensie styl zycia.
dobrze gadasz

No mnie mrok nie ukształtował Eksperymentowałam od dance po techniawę i dopiero, jak już praktycznie w dorosłym życiu wkręciłam się w rock, metal i gotyk, to stwierdziłam, ze to jest wreszcie TO
Tu mi dobrze i w tych klimatach się odnalazłam
Ale oprócz tego słucham jeszcze czasem techno, pop, starego rock'n'rolla, bluesa czy muzyki klasycznej
A nie trawię za nic disco polo i hip-hopu

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2009-12-30 o 15:10
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora