Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-30, 18:48   #2746
ganimedea
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Brawo dziewczynki za osiągnięcia odwykowe Ładnie kończycie ten roczek

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Meteorytów na pewno nie kupię w Polsce, zbyt bandyckie ceny. Najpierw się muszę zorientować ile kosztują we Francji i okolicznych dostępnych mi państwach.
Ja kupowałam przez Truskawę z Hongkongu Wyszły coś koło 135zł

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
nowy rok zaczne od rozmowy o prace.szczerze to juz nie mialam nadzieji ze zadzownia do mnie z tamtego miejsca.poszlam do bratowej i sie z nia zgadalam na temat braku pracy a ona mowi ze wie od tej swojej klientki co ma ta firme ze po swietach jestem umowiona na rozmowe.a ja zrobilam wielkie oczy bo nikt do mnie nie dzwonil.ona zadzwonila do klientki i dowiedziala sie ze bylo wydane sekretarce polecenie ze ma mnie umowic po swietach,a widocznie tamta udala ze albo to zrobila albo ze ja zrezygnowalam i kogos na moje miejsce od siebie wsadzila.teraz tamta szefowa ma sobie z sekretarka pogadac bo chyba jakas machloja to byla.
dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki 5 stycznia przed południem.miałabym do pracy 5 min. od domu i praca nie w turystyce ktorej mam dosc.
Życzę więc powodzenia

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Dzisiaj zaliczyłam glebę świeży puch na ziemi a pod nim lód, tak upadłam, że nie mogłam się podnieść mam zbity tyłek i boli mnie niemiłosiernie
Mam nadzieję, że obita tylna część ciała nie przeszkodzi w udanej zabawie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia;16150349[COLOR=RoyalBlue
ja też mam noworoczne postanowienie- chcę zacząć zdrowiej jeść - przestaję brać hormony na rok czasu minimum (jeśli już nie na zawsze) i strasznie boje się reakcji organizmu a w szczególności cery, mam nadzieję że zdrowa dieta mi pomoże. Do tego od tygodnia codziennie przyjmuję łyżkę tranu(a fuj), kubek pokrzywy, i drożdże ( w postaci tabletek bo piekarskie mnie odrzucają ), od stycznia zaczynam znów fitness 3 razy w tygodniu i chcę żyć zdrowo i szczęśliwie [/COLOR]
Bardzo zacne postanowienie. Ja jakoś jeszcze nie wymyśliłam nic sensownego, więc to pewnie będzie kolejny Sylwester bez zaplanowania dalszych działań

Cytat:
Napisane przez AH1N1 Pokaż wiadomość
czas zbierać się do domku, więc pewnie nie zajrzę tutaj wcześniej niż za rok , więc składam już wszystkim życzenia noworoczne: jak najmniej zapasów, skończenia z nałogiem kosmetycznym, gratki zużyć i tego co zwykle oby Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, a gorszy od kolejnego... nasze zdrowie
Tobie również tego życzę

Lecę przygotować swoją listę potknięć () grudniowych i bilans półroczny z odwyku

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora