Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - musze sie wygadac
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-30, 18:48   #23
asia 90
Raczkowanie

Dot.: musze sie wygadac

Cytat:
Napisane przez SOCKI Pokaż wiadomość
Kurna zachowujecie się oboje jak dzieci. Uparci egoiści.

Co Ci szkodziło jechać z nim już na początku?
Czemu nie potraficie na spokojnie porozmawiać tylko od razu jakieś awantury wściekłe, że aż garnki latają normalnie?
Czemu do niego na samym początku nie podeszłaś nie powiedziałaś "Kochanie nie z naszego powodu nie chce jechać te 15 osób, my wcześniej zdecydowaliśmy o niejechaniu tam, więc zróbmy proszę tak jak to było ustalone, w końcu mamy jechać jeszcze w styczniu gdzieś itp itd"
Ale nie. Lepiej było zrobić dziką awanturę.

Do tego te szczeniacki ultimata- " jak pojedziesz to nie masz do czego wracać". Czy głupi wyjazd na sylwestra który ma być przyjemnością to jest taki powód do rozstań?

Coraz gorzej z tymi ludźmi- przepraszam za szczerość i ostrość ale ja tego nie ogarniam.

EDIT: Nad emocjami trzeba nauczyć się panować. Nie jesteś już w zerówce, żeby na wszystko co nie jest po twej myśli reagować krzykiem i płaczem.
wszytskiego nie jestem w stanie opisac na poczatku powiedzialam tak jak zaproponowalas wyzej-bardzo podobnie ale on powiedzial ze nie bedzie nikomu wyje*** sadzil... ale mi wlasnie posadzil i wtedy zaczely sie ostre slowa
asia 90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując