2009-12-30, 19:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
No nie wierzę jestem pierwsza 
gdzie Was wywiało?
witam się i ja po świętach u nas nawet było dobrze, wigilia i 1szy dzień u teściów a drugi dzień i niedziela już u mnie myślałam, że będzie gorzej bo przed samymi świętami teściowa podniosła mi troszkę ciśnienie i już miałam sama jechać do siebie do domu,ale pomyślałam, że w końcu to święta i dam jej szansę tyle, że tak jak przewidywałam nie dała mi nic w kuchni pomóc, bo jestem gościem no i ona se sama zrobi lepiej więc się wynudziłam jak mops...
no ale później już jakoś zleciało, żarcie, odwiedziny, znowu żarcie, znowu ktoś przyjechał...
i tak minęły święta... prezenty okazały się bardzo trafione, mimo że skromne 
za to w niedzielę zaczęłam się trochę źle czuć i w poniedziałek już miałam gorączkę 39 st, więc mam przedłużone wolne do 4 stycznia dziś już gorączki brak, tylko mi trochę w głowie kołuje, ale mogłam się zwlec z łóżka i coś zjeść czyli chyba mi przechodzi.. no i niestety w związku z tym sylwek musiał zostać odwołany mieliśmy jechać w góry, tuż przed samymi świętami się pojawiła bardzo kusząca i taniusia propozycja od znajomych, no ale czeka nas biała sala...ale z drugiej strony się cieszę, pobędziemy sami, zrobimy sobie jakąś pyszną kolację, napijemy się winka i pooglądamy jakieś filmy i będzie dobrze 
Dageciku przed świetami nie pochwaliłam płaszczyka- jest cuuudny świetny krój i ten kolor!! butki zupełnie mi się nie podobają ale najważniejsze, żeby Tobie się w nich dobrze chodziło 
przykro mi z powodu kolegi 
teściowie...ehh szkoda słów....
Kasiu jak fajnie, że wróciłaś na wątek jak tam wizyta u ginka? mam nadzieję, że wszystko dobrze? cieszę się, że z mamą wszystko w porządku, oby to było tylko chwilowe przemęczenie 
gratki zakupu autka oby Wam służyło długo i bezproblemowo 
Malutka ale Wam Dawidek zrobił super prezencik na święta (chociaż w pierwszym momencie po zobaczeniu zdjęcia pomyślałam, że chodzi o to pudełko z chusteczkami )
Katarzinko mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz 
Czeko21 jak fajnie, że mała w końcu zdrowa
Biedronko gratuluję prawka 
Iza jak tam się trzymasz wśród tych chorowitków?
Mili jak tam córeczka? byłyście u lekarza? powiedział czy to ząbki czy coś innego?
Gosiaczku czyżbyś dostała od firmy prezent i Ci odblokowali wizaż szkoda tej Waszej kłótni w święta, ale dobrze, że sobie już wyjaśniliście wszystko 
Sofferko jak tam leniuchowanie a powiem Ci, że w scrabble to i ja uwielbiam grać 
Paulinko czemu najgorsze święta? (oczywiście jak masz ochotę opowiedzieć)
Aguniu jak tam spacerek z Shiro- bo chyba od wczoraj na nim jesteście 
Katey jak zakupki? upolowałaś coś ciekawego
|
|