|
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Cytat:
Napisane przez drcron
wytrzymac w diecie wytrzymam tylko za kazdym razem na wizycie mi ja okrajaja i zmniejszaja ilosci  tak prawde mowiac ciagle chodze glodna  a w dodatku moj maz i tesc uwazaja ze to wszystko moja wina  ze potajemnie opycham sie slodyczami i przez to mam ciagle zle wyniki  a to nie prawda bo jeszcze nigdy w zyciu tak nie uwazalam jak teraz
??
|
Jak ja lubie takie głupie gadanie w ciązy już tak jest ze jedne mają super wyniki a innym leci na łeb na szyje wkońcu jakby nie było mamy pasożyta w brzuszku który skutecznie nam wszystko zabiera i jeden organizm znosi lepiej inny gorzej . Nie przejmuj się więc gadaniem bo szkoda nerwów .. Bo niby byś nie miała co robić tylko własnemu dziecku szkodzić 
Cytat:
Napisane przez mrowak
Co do karuzeli nad łóżeczko to mnie trafia szlag jak słyszę tę melodyjkę! Czy jest jakaś karuzela, która nie gra tego, co wszystkie inne?
AniaP, widzę że robisz w Stanach zakupy- ja ma teraz okazję złożyć niewielkie zamówienie, bo znajomy przylatuje w lutym- poradź coś. Czy u nas nie ma jakiegoś gadżetu ułatiwającego życie, który jest tam?
.
|
Chyba wszystko tak naprawdę można już kupić u nas na allegro . Tańszy jest dużo fisher jakbyś chciała jakiś lezaczek czy własnie karuzelkę jest taka kolekcja u nas niedostępna jeszcze a moim zdaniem fajna nazywa się zen
http://www.allegro.pl/listing/search...sher+price+zen
Z ciuszków to chyba Gap i carters z takich bardziej znanych i dobrych w miare cenowo.
A tak nie mam pojęcia co jeszcze ja zamawiam u kolezanki własnie rzeczy w fishera których u nas nie ma w sklepach albo sa kosmicznie drogie na allegro.
I znowu się najadłam jakoś wieczorkiem mi się ssanie straszne włącza na jedzonko ..