2009-12-30, 21:47
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: różnica wieku 13 lat w łóżku - seks z trzydziestolatkiem
Cytat:
Napisane przez annamarta88
czytałam różne podobne wątki na forum ale nie znalazłam konkretnych odpowiedzi i wskazówek do mojej sytuacji. mam nadzieję że będziecie chciały podzielić się ze mną przemyśleniami albo doświadczeniem
od jakiegoś czasu spotykam się z interesującym mężczyzną. jesteśmy coraz bliżej - na razie na etapie pocałunków podczas randek - ale oboje mamy ochotę na seks i czuję, że niedługo to się stanie 
zastanawiam się czy różnica wieku między nami (13 lat) będzie wtedy miała jakieś znaczenie? moje doświadczenie seksualne nie jest ani małe ani duże. do tej pory wszystko było OK. nie boję się nowego zbliżenia. jestem też pewna wyboru partnera
zastanawiam się tylko jak bardzo może się różnić seks z 20latkiem (do tego jestem przyzwyczajona) od seksu z 35latkiem?
czego mogę się spodziewać? na co powinnam zwrócić uwagę? jakie problemy mogą się pojawić? o co mogłabym zadbać żeby jak najlepiej wspominać pierwszą wspólną noc?
proszę o Wasze sugestie  dziękuję 
|
Moim zdaniem w wątkach o starszych mężczyznach a jest ich wiele,uwierz mi,tutaj na forum są odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania
O jakie problemy pytasz???
Jako żona, młodsza o 10 lat od swojego męża,zapewniam Cię,ze sex jest super i teraz i kiedy byłam 20 latką a on już wtedy 30 latkiem.
|
|
|