2009-12-31, 01:50
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nierówne piersi
up up podnoszę!!!!
tez mam taki problem,tylko ze jedna pietrs i to o dziwo prawa jest wieksza od lewej o ok 3 rozmiary nie chce isc na operacje bo co z tego ze teraz bede fajnei wygladac jak za 10-15lat znowu musze wydac 15tys zeby wymianic silikony ;( a pozatym piszecie ze mamy dac czas ze sie wszytsko ulozyc a kiedy ja mam wychodzi na plaze? ja sie wstydze ubrac bikini z materialu bo jedna piers mi wisi a druga jest ladnie ksztaltna no porazka. Jedna lekarka mi napisala ze mam poczekac az urodze dziecko to moze sie wyrowna ale jak ma sie wyrownac i jak mam zajsc w ciaze skoro ja sie wstydze rozebrac przed facetem????? eeeeh powiem wam ze już myślałam bardziej racjonalnie nad operacją. Bo ja niemam widzi mi się ze mam male cycki i musze sobie powiekszyc tylko mam bardzo zaniżoną samoocenę z powodu tej roznicy. Zastanawiam się czy taka operacja jest chociaz w części refundowana z nfz? myslalam tez nad liftingiem i zmniejszeniem wiekszej piersi, ale coz mi to da skoro ta zmiejszona bedzie ladnie ksztaltna a ta naturalna bedzie na pewno bardziej zwiotczała i wisząca niz nowa zliftingowana? co o tym myslicie?
|
|
|