Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Te co pała na nie nocą działa" :D, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 03:42   #802
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek
Dot.: "Te co pała na nie nocą działa" :D, cz. II

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
wsiowa,fajny obraz w załączniku ja bym robiła czarne.. pierwsze i szóste fajne,ino bez tej panterki no i piąte fajne nawet

na święta miałam tipsiory,takie tutti frutti,że masakra
Haha, lubisz takie oczo***ne?

Ja lubie wyraziste, rzucające się w oczy, ale w kolorach typu czarny, grafit, fiolet, czerwien, bordo...I do tego ew jakies swiecidelka srebrne...

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No to czemu nie zrobisz czegoś takiego? Ja wskakuję w seksowną sukienkę z gorsetowym wiązaniem, pończochy, i będziemy się romansidłować mój też romantyczny nie jest, ale ja też nie, więc nie narzekam będziemy się dobrze bawić w kuchni, bo oboje to bardzo lubimy
Nie robie, bo mój TŻ uwielbia imprezy ze swoimi znajomymi i nie lubi siedzieć w domu...

Dla niego to zerowa atrakcja siedzieć sam na sam ze mną, choćby nie wiadomo w jaką seksowną sukienke i bielizne ubraną, i gotować, przytlac sie, pałować...

No chyba tylko to pałowanie by mu się podobało, ale i tak woli impreze...

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
cholera,jak Cię czytam to coraz bardziej mam ochotę zrezygnować z imprezy i spędzić wieczór z Tżtem sam na sam :/
Ja to samo

Tyle, że my zapłacilismy 300zł za wejscie, sukienka, buty, kosmetyki, alkohol...

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora