Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Paranormal Activity
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 11:55   #29
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Paranormal Activity

Cytat:
Napisane przez famka89 Pokaż wiadomość
Oglądałam większość filmu (czasem przewijałam do przodu w poszukiwaniu akcji). Miałam wersję trzecią Kati morduje chłopaka nożem a na końcu sama podcina sobie gardło. Nie rozumiem sensu tej historii dlaczego tak się działo? Jestem taka ciemna czy mogło mi coś umknąć w tym przewijaniu?

Na biało napiszę odpowiedź na Twoje pytanie
Otóż przyczyuna była prosta. Demon wstapił w jej ciało [prawdopodobnie wtedy, gdy ją ukąsił. Poczatkowo dziewczyna chciala zmykac, gdzie pieprz rosnie, chlopak zabookował miejsce w hotelu, wszytsko przygotowal itp. Pozniej dziewczyna jednak calkowicie zmienila zdanie, byla nienaturalnie radosna, powtarzala, ze wsyztsko bedzie dobrze [wtedy obudzil sie w niej ten duch]. A czemu zabila chlopaka? Bo jako jedyny nie bał się demona, wielokrotnie z niego kpil itd. Demon rowniez byl zazdrosny o Micah, wiec postanowil sie go pozbyc i miec te dziewczyne tylko dla siebie]

wiem, ze 29 grudnia filmw chodzi na DVD, gdzie beda dostepne wszytskie zakonczenia. Nie orientujecie sie, czy mozna je zobaczyc na youtube czy wrzucie ? wpisujac na youtube 'paranormal activity alt. endings' wyskakuja filmiki zrobione przez amatorow moze macie link z pozostalymi dwoma zakonczeniami ? [ogladalam to, gdzoe dziewczyna wstaje, telepie sie troche nad chlopakiem, schodzi na dol, wola o pomoc, chlopak zbiega, slychac troche krzykow, pozniej dosc dluga cisza i tupot stop na schodach. Nagle dziewczyna rzuca z calej sily cialem narzeczonego, kamera nieco się obsuwa, kobieta podchodzi do ciała obwachuje je, spoglada na kamere i ni z tego ni z owego się na nią rzuca ---> koncowka pokazywana w kinach ]
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując