Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 12:11   #3674
Nika1980
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Czarny Elfie jest mi tak przykro Nie poddawaj się proszę Zobaczysz będziemy mieć nasze maleństwa!!!
Ja bez @ ciągle ale bez nadziej ze ona nie przyjdzie. Czekam na nią i myślę ze przed samym wyjściem na imprezkę mnie odwiedzi.
Mogę już dziś nie zajrzeć Więc złożę Wam życzonka.
Przede wszystkim dużo wiary na kolejny rok, Samych Wspaniałych ludzi dookoła no i Udanej Imprezy
Dziś mnie naszło myślenie na to czy jakbyśmy się spotkały na żywo to też było by tak miło jak na forum. Wiem to głupie ale tak sobie pomyślałam że bez Was moja walka była by stracona...
Dziękuję Wam

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Pomidorko a Ty się nie zamartwiaj Wszytko Będzie Dobrze Słońce
Ilonko.........normalnie wpadam sprawdzić czy @ przyszła czy nie...a tu nie przyszła a Ty testu nie robisz...

A gdybyśmy się na żywo spotkały to by się nam gęby nie zamykały i trzebaby było conajmniej 24 h z życia zarezerwować, żeby się nagadać !

Twoja walka zawsze ma sens- i będzie wynagrodzona.

Pomidorko! bez głupich myśli! Dziękujemy za życzonka! Oraz za historię Twojej mamy.
Moja siostra też tak miała, brzuch ją bolał na @ , nawet na przejżdżkę rowerem tampon włożyla, bo była pewna, że @ przyjdzie, a tu nic, i nic i nic... i dziś mój kochany siostrzeniec ma 2 latka!

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość
tak mi przykro ... nawet nie wiem co napisać

IlonaN2 ja tam cały czas wierzę, że tej @ już nie będzie

Dziewczyny dzięki serdeczne za życzenia, ja również życzę Wam szampańskiej zabawy sylwestrowej, a Nowy Rok 2010 niech przyniesie bezproblemowe ciąże, szybkie bezbolesne porody, zdrowe dzieciaczki, niech spełnią się nasze najskrytsze marzenia, niech to będzie rok cudów

Widzę, że większość z Was wybiera się na bale, a my w tym roku zresztą tak jak i w zeszłym siedzimy w domciu, trochę żałuje, że się nigdzie nie wybraliśmy, ale nie będzie aż tak źle zrobię pizzę, mamy butlę czerwonego wina, żubrówkę i szampana, jakoś przetrwamy ten wieczór
Dziękujemy za życzonka!
jak dla mnie wasz sylwestrowy wieczór brzmi conajmniej pysznie!

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora