Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 13:10   #295
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy

Cytat:
Napisane przez Eskadia Pokaż wiadomość
danai dzięki za zaproszenie, emanko też mi Ciebie podesłała

nie czuję się winna

ja zostaje w domu, miałam jechać do przyjaciółki, ale w sumie nie chciałam jej przeszkadzać, bo to jej pierwszy sylwester z chłopakiem.poza tym i tak się rozchorowała wczoraj...więc spędzę kolejnego sylwka w domu - jak miło
ja też spędze w domu...mieso w piecu, wina kupione, jeszcze tylko wskocze po coś lżejszego i...seans filmowy will start

emanko nie smutaj, przecież mamy wierzyć w to, ze nowy Rok przyniesie nam wszystko, co najlepszei jeszcze mamy wiele sylwestrów przed sobą, ten jest tylko takim "odpoczynkiem"przed prawdziwą zabawą w przyszłości
taa....kolejnym "odpoczynkiem"....co roku to sobie mowię i co...i nic nie zmienia się no ale cóz...postaram sie nie smutac - w końcu jaki sylwester taki nowy rok wiec...nie ma smutku czy płaczu tylko uśmiech na buzi